Oana Roman, devastată de moartea Stelei Popescu: ”E una din acele vești pe care nu vrei să o crezi!”

Publicat pe

Oana Roman este profund mișcată de aflarea veștii că Stela Popescu a murit. Vedeta știe că actrița va rămâne în sufletele tuturor românilor.

La 81 de ani, marea doamnă a teatrului românesc, Stela Popescu, a murit. Oana Roman ne-a spus în exclusivitate că nu vrea să creadă că marea actriță nu mai este printre noi.

'La mai puțin de jumătate de oră după ce am ieșit din emisie am aflat cu stupoare că Stela Popescu a plecat dintre noi…e una din acele vești pe care nu vrei să o crezi. Știi că e adevărat și refuzi realitatea. Doamna Stela Popescu a fost doamna teatrului românesc, frumoasă, bună, talentată și minunată. A fost frumoasă până la sfârșit și pentru mine va fi aici lângă noi mereu.' ne-a spus în exclusivitate Stela Popescu.

Stela Popescu a murit la vârsta de 81 de ani

Peste nici aproape o lună, actrița urma să împlinească vârsta de 82 de ani. Stela Popescu se pare că a căzut în curtea casei sale.  „Un echipaj de-al nostru a fost la domiciliul dumneaei, în jurul orei 15.50 şi a găsit-o fără semne vitale, a declarat doctorul Bogdan Opriţa, coordonatorul SMURD Bucureşti.

Citește și: Ultima apariție publică a Stelei Popescu

dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă