Ruby, marcată de moartea Stelei Popescu: ”Ne-a lovit sub centură azi”

Publicat pe

Printre vedetele marcate de dispariția Stelei Popescu se numără și Ruby. Artista a avut ocazia să lucreze cu actrița, iar amintirile pe care le au împreună sunt de neprețuit.

Stela Popescu a lăsat un gol imens în sufletul tuturor celor care au cunoscut-o. Nimeni nu se aștepta ca într-o zi banală de joi, o mare actriță a teatrului românesc să se stingă din viață. Ruby se simte o norocoasă că a întâlnit-o și a lucrat cu ea, dar și cu Alexandru Arșinel. În 81 de ani, Stela Popescu a reușit să fie una dintre cele mai apreciate doamne, iar toată lumea să o admire pentru talentul său. De fiecare dată când avea spectacol la teatru, sala era plină.

'Doamna Stela Popescu ne-a lovit sub centură azi, cu vestea plecării dintre noi, însă energia și spiritul dânsei sunt convinsă că vor domnii asupra noastră pe vecie. Este cea mai iubită doamnă a lumii artistice românești, o personalitate care a influențat și educat generații întregi. Sunt convisă că va face asta în continuare chiar dacă nu mai este fizic aici. Mă simt norocoasă că am avut ocazia să o cunosc și să lucrez cu dânsa, dar și cu domnul Arșinel la un mini sketch legat de o piesă pe care am lansat-o în urmă cu ceva vreme și în care îi menționam pe dânșii. Îmi amintesc perfect ziua întrucât eram foarte emoționată și fericită să fiu în preajma unor oameni atât de drăguți și grei în cultura noastră românească și, totodată, impresionată de modestia lor, energia și de vorbele frumoase cu care m-au întâmpinat. Un suflet și o personalitate așa de radiantă ca a doamnei Stela, nu se stinge niciodată, iar noi trebuie să învățăm de la artiștii ca dânsa că atât timp cât în viață ești un om bun și împarți în jurul tău pozitivism și lecții frumoase, sufletul devine nemuritor. Dumnezeu să aibă grija de ea și de cei apropiați care duc lupta grea în momentul ăsta!', a declarat Ruby, în exclusivitate, pentru VIVA!. Mai jos puteți vedea melodia lui Ruby, 'Condimente', recitată de Alexandru Arșinel și Stela Popescu.

Stela Popescu a murit la vârsta de 81 de ani

Peste nici aproape o lună, actrița urma să împlinească vârsta de 82 de ani. Stela Popescu se pare că a căzut în curtea casei sale.  „Un echipaj de-al nostru a fost la domiciliul dumneaei, în jurul orei 15.50 şi a găsit-o fără semne vitale, a declarat doctorul Bogdan Opriţa, coordonatorul SMURD Bucureşti.


Diana Stamen

FOTO:

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter