Oana Roman reacționează după ce Mădălina Ghenea a fost înșelată: ”Ce defect ar avea o femeie atât de frumoasă?”

Publicat pe

Mădălina Ghenea trece printr-o perioadă foarte grea din viața ei. Celebra româncă ar fi fost înșelată de Matei Stratan, tatăl copilului său. Oana Roman a reacționat după aceste zvonuri.

Oana Roman a reacționat în emisiunea online 'Oana Punct Roman' pe baza întâmplărilor petrecute în ultima perioadă în viața Mădălinei Ghenea. Vedeta nu înțelege cum Matei Stratan a putut să-și înșele iubita, în condițiile în care au și un copil de câteva luni împreună. Oana Roman consideră că frumusețea și bogăția nu pot aduce niciodată fericirea și împlinirea sufletească.

'Mă întreb cum tu ca bărbat îți trece prin cap să înșeli o astfel de femeie. Fata asta e tânără, frumoasă, celebră, apare peste tot și tu o înșeli în condițiile în care ai un copil mic cu ea. (…) Stau și mă gândesc ce defect ar avea o femeie atât de frumoasă și de tânără și de celebră încât toți bărbații o înșală și să ajungă într-o astfel de situație? Și în acelaşi timp stau şi mă gândesc că, ştiţi cum e, să fii frumoasă, tânără şi celebră nu e de ajuns ca să fii fericită. Noi în această lume alergăm după bani, alergăm după celebritate, alergăm după frumuseţe. Încercăm să ne construim o frumuseţe artificială, de cele mai multe ori, crezând că asta înseamnă fericirea. Ei bine nu. O femeie care este şi frumoasă şi celebră şi ce vreţi voi nu este fericită, pentru că fericirea nu constă în aceste lucruri, constă în lucruri care țin de suflet. Este un lucru pe care eu l-am învăţat în viaţa mea din propria experienţă şi stau şi mă gândesc că eu nu mai sunt nici tânără, nici cea mai frumoasă, nici cea mai slabă, nici cea mai minunată şi cu toate astea Dumnezeu mi-a dăruit un bărbat minunat şi un copil perfect şi eu trăiesc fericirea. Deşi, nu sunt nici bogată şi nici cea mai frumoasă, poate sunt celebră, într-adevăr. Mă gândesc la toate fetele astea care cred că se operează de 100 de ori şi care îşi arogă această frumuseţe artificială crezând că vor fi fericite. Ei bine, nu, toate operaţiile din lume nu vă vor face fericite', a dezvăluit Oana Roman.

Mădălina Ghenea a postat recent pe contul de Instagram o fotografie cu text, imagine pe care ulterior a șters-o. Cuvintele româncei au ridicat multe semne de întrebare, până când detalii neașteptate au ieșit la iveală. 'Nu doar că m-ai înșelat, ci ne-ai înșelat pe amândoi. Nu doar că mi-ai frânt inima, ci ne-ai distrus viitorul', era mesajul postat de actriță.

Se pare că în ziua în care Mădălina Ghenea a postat acest mesaj, a coincis cu ziua în care verișoara lui Matei Stratan s-a căsătorit, iar tânărul ar fi fost însoțit de o altă femeie. Femeia cu care Matei Stratan ar fi venit la nunta verișoarei este mult mai în vârstă decât el. În tot acest timp, Mădălina Ghenea era plecată în Italia alături de fetița ei pentru a face prima ședință foto cu micuța.

Emisiunea „Oana Punct Roman' poate fi urmărită în fiecare zi de joi, de la ora 15.00, doar pe Facebook-ul Revistei Viva!

 

FOTO: VIVA!

Diana Stamen

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter