Oana Roman a povestit cum Anamaria Prodan şi-a uitat copiii la şcoală! Ce risca să păţească

Publicat pe

Oana Roman a dezvăluit în emisiunea sa „Oana Punct Roman” care se difuzează în fiecare joi de la ora 15.00 doar pe Facebook-ul Revistei Viva! faptul că Anamaria Prodan şi-a uitat copiii la şcoală. Iată cum s-a întâmplat!

 

În rubrica „Secretele Oanei” vedeta a povestit în emisiune că acum mulţi ani în urmă a vizitat-o pe Anamaria Prodan în America. Ele au plecat la o serie lungă de cumpărături, iar pe copii i-au lăsat la şcoală. Ore în şir au colindat prin magazine, iar de fete au uitat complet. Profesoara imediat a sunat disperată deoarece în America acest incident este unul destul de serios.

Oana a dezvăluit chiar că Anamaria Prodan putea ajunge pe mâna celor de la Protecţia Copilului. Acest lucru nu s-a întâmplat, au mers să le ia pe fiicele vedetei şi acest incident nu s-a mai petrecut vreodată.

Anamaria Prodan a plecat la un moment dat în America, s-a stabilit acolo şi la un moment dat evident am mers în vizită la ea. Ea avea deja doi copii, pe Sara şi pe Rebecca şi stătea în Las Vegas. Am mers să stau vreo 10 zile şi apoi am stat vreo lună. Apoi în una din zile am plecat în oraş. Trebuia la un moment dat să mergem să luam fetele de la şcoală. Şi ne-am dus noi la mall, ne-am luat cumpărăturile ba colo ba colo. Şi ce credeţi, am uitat să luam fetele de la şcoală. În America este nasoală faza asta pentru că rişti să te trezeşti cu o plângere la protecţia copilului. Am primit atunci un telefon destul de îngrijorat de la doamnele de acolo care ne-au spus că nu am mers să luam copiii. Ne-am dus repede şi ne-au spus să fie ultima oară.', a spus vedeta în emisiunea Oana Punct Roman'.

 

Emisiunea „Oana Punct Roman” poate fi urmărită în fiecare zi de joi, de la ora 15.00, doar pe Facebook-ul Revistei Viva!

Foto: Viva!

Cristina Pîrvu

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter