Oana Roman, sfat pentru Andreea Raicu: ”Acest echilibru pe care îl cauți tu cu atâta ardoare”

Publicat pe de Diana Stamen

Andreea Raicu a ajuns la perfuzii în ziua de Paște, iar acest subiect a fost discutat de către Oana Roman în emisiunea pe care o moderează la VIVA!. Se știe despre faptul că Andreea Raicu duce o viață foarte sănătoasă, însă Oana Roman i-a oferit câteva sfaturi pentru a avea o viață și mai echilibrată.

Oana Roman i-a recomandat Andreei Raicu să-și facă o familie, iar asta cu siguranță îi va aduce echilibru în viața ei. Vedeta a mai mărturisit și câteva detalii despre viața ei de familie și sacrificiile pe care le-a făcut pentru familia ei.

'Ea în ultimii ani s-a convertit la această viață sănătoasă. Face yoga, face meditație. Mie mi se pare că lucrurile acestea duse la extrem nu sunt chiar ok. Mie mi se pare că un om care mănâncă doar raw vegan, nu e neapărat foarte sănătos pentru că corpul are nevoie și de vitamine și de proteine. Mai avem nevoie și de altfel de lucruri de a supraviețui. Ea spune că este foarte important să investești în tine, dar eu aș completa că este important să investești în familie. Cred că acest echilibru pe care îl cauți tu cu atâta ardoare la un moment dat în viața unei femei vine doar din familie. Cred că atunci când te vei căsători și vei avea un copil o să găsești echilibrul cu adevărat. Atunci chestia asta cu raw vegan-ul poate că va mai conta mai puțin. O femeie nu devine 100% decât atunci când își găsește echlibrul acesta. Cel puțin eu așa mă ghidez în viață', a spus Oana Roman.

Citește și: Andreea Raicu a ajuns în spital în ziua de Paște. Mesajul vedetei este emoționant

FOTO: Facebook

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter