Copii de vedete care seamănă leit cu părinții lor

Publicat pe de Oana Pantazi

Să fii copilul unei celebrități de la Hollywood nu e deloc ușor, însă atunci când ești copia la indigo a mamei sau a tatălui tău apar comparațiile, iar așteptările celor din jur sunt și mai mari. Iată ce copii de vedete seamănă leit cu părinții lor!

Cea care ne creează o imagine despre aspectul viitoarei progenituri este întotdeauna componenta genetică și, chiar dacă uneori apar surprize și copilul „se aruncă în neam, cum spune o vorbă neaoșă, de cele mai multe ori putem anticipa cum vor arăta viitoarele odrasle. Iată însă că, în unele cazuri, ADN-ul le oferă părinților adevărate copii la indigo ale lor. Drept dovadă, ajunse acum la vârsta la care mamele lor făceau furori în industria filmului și cea muzicală, fiicele sex-simbolurilor anilor ‘80-90 promit nu doar să  le calce acestora pe urme, ci chiar să le depășească!

Printre copiii care seamănă leit cu mamele sau cu tații lor celebri sunt Mamie Gummer, fiica lui Meryl Streep, Kaya Gerber, fiica lui Cindy Crawford, Lourdes Maria Ciccone, fiica Madonnei, dar și Patrick Schwarzewnegger, fiul celebrului „Terminator'. Privind-o pe Kaia Gerber, acum în vârstă de 16 ani, ai o stranie senzație de deja-vu, iar asta pentru că tânăra seamănă leit cu mama sa, celebra Cindy Crawford (51), în tinerețe. Actriță și fost top-model, Cindy a fost fără doar și poate una dintre cele mai sexy femei de la Hollywood, însă de ceva vreme i-a predat ștafeta fiicei sale. Kaia a pășit cu dreptul în industria modei, iar asta încă de la o vârstă fragedă, atât frumusețea sa specială, cât și asemănarea cu mama ei propulsând-o direct pe catwalk.

Madonna și Lourdes seamănă izbitor

Fără doar și poate, Madonna (59) a fost, și încă este, una dintre cele mai mari artiste ale lumii. Sexy, energică, excentrică, voluntară și greu de stăpânit, artista nu putea să aibă decât o fiică pe măsură… La 21 de ani, Lourdes, alintată de mama ei Lolita, este copia fidelă a Madonnei la aceeași vârstă și deja îi calcă mamei sale pe urme. Fiica artistei și a actorului cubanez Carlos Leon este studentă la Universitatea din Michigan (aceeași la care Madonna a renunțat pentru a-și urma cariera artistică), unde studiază teatru, muzică și dans, iar recent a pozat complet nemachiată pentru campania de lansare a parfumului POP, la invitația designerului Stella McCartney.

Vanessa Paradis și Lili-Rose Depp, copie la indigo

Un alt cuplu mamă-fiică ce seamănă izbitor este cel format din Vanessa Paradis și Lily-Rose Depp, fiica rezultată din relația dintre cântăreața de origine franceză și celebrul actor american Johhny Depp. Deși Vanessa are 45 de ani, iar Lily-Rose – 18, uneori aproape că este imposibil să le deosebești. Cele două au aceeași înălțime, aceeași siluetă, aceeași tunsoare și, în plus, un stil vestimentar aproape identic. Lily-Rose nu a moștenit însă doar aspectul fizic al mamei sale, ci și talentul ambilor părinți. La doar 16 ani, tânăra a jucat alături de tatăl său în filmul „Yoga Hosers, a debutat ca model pentru Chanel și, la fel ca mama ei în tinerețe, a devenit muză a designerului Karl Lagerfeld.

Așa tați, așa fii!

Pe urmele celebrilor lor părinți au călcat, de altfel, și Milo Gibson (27), fiul lui Mel Gibson, Ray Nicholson (26), fiul lui Jack Nicholson, Jake Hoffman (37), fiul lui Dustin Hofman, și Colin Hanks, fiul lui Tom Hanks (40), care sunt actori. Iată care sunt copiii de vedete care seamănă leit cu părinții lor! (galerie foto)

Copii de vedete care seamănă leit cu părinții lorCopii de vedete care seamănă leit cu părinții lor

Sursa foto: Mirror, Hepta 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter