Oana Zăvoranu s-a căsătorit religios cu Alex Ashraf. Evenimentul a avut loc în mare secret

Publicat pe

Oana Zăvoranu s-a cununat religios cu alesul inimii sale, Alex Ashraf. Nunta a avut loc la începutul lunii septembrie, în mare secret.

Cununia religioasă dintre cei doi a fost un eveniment special pentru ei încât au vrut să ţină totul departe de ochii curioşilor. Oana Zăvoranu s-a cununat civil cu Alex Ashraf anul trecut.

Soţii au ajuns în fața altarului în mare secret d-abia în toamna aceasta, iar ceremonia a avut loc în urmă cu peste o lună prezenţi fiind doar membri familiei şi prietenii.

Nașii de cununie ai celor doi au fost omul de afaceri Silviu Prigoană și partenera sa de viață, Mihaela.

„Cununia civilă a avut loc la Biserica Sfinții Apostoli din Capitală, de lângă Mitropolie. S-a întâmplat pe 9 septembrie. Nași au fost Silviu Prigoană și Mihaela. Silviu Prigoană aștepta de 12 ani să o cunune pe Oana, care îi spune „nașule' de foarte multă vreme. Oana a avut o rochie aparte, colorată, la cununia religioasă. petrecerea de nuntă nu se știe când o să aibă loc deocamdată . Cu Oana Zăvoranu și Alex, Silviu Prigoană aproape că a ajuns la un număr de fini de 60, a declarat, în exclusivitate pentru Libertatea, un apropiat al familiei Prigoană.

Foto: Facebook

Cristina Pîrvu

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter