Adina Alberts și soțul ei, Viorel Cataramă - apariție rară la Viva! Monday Fever. Iată care este secretul cuplului lor

Publicat pe

Deși au o relație de 7 ani, Adina Alberts și soțul ei, Viorel Cataramă, rar sunt văzuți la evenimente mondene. Acum, după mult timp, cei doi au venit împreună la Viva! Monday Fever unde au atras toate privirile.

Extrem de eleganți și foarte zâmbitori, Adina și Viorel s-au simțit extrem de bine la petrecerea organizată de Viva! Adina Alberts a arătat extrordinar într-o rochie vișinie, lungă, iar soțul ei a fost extrem de elegant într-un costum negru, clasic.

„Nu am prea fost în ultimii ani. Sinceră să fiu, pentru mine este prima petrecere Viva! și am vrut foarte mult să vă cunosc pe toți, să cunosc echipa. Am inițiat o colabore de câteva luni și mi-am dorit foarte mult să cunosc pe toată lumea', a spus Adina.

Cei doi s-au căsătorit în anul 2013, după 3 ani de relație, iar de doi ani sunt părinții unei fetițe superbe.

„Cea mică e foarte bine, crește, e frumoasă foc, deșteaptă foc, e fata noastră, evident', a mai spus medicul estetician.

Adina și Viorel au vorbit și despre modul în care s-a schimbat relația lor de cuplu de când Briana a apărut în viețile lor.

„Ne-a închegat, ne-a unit, suntem o familie. Și ne face să ne dorim să ajungem cât mai repede și cât mai des acasă. În fiecare zi amândoi simțim la fel. Pe drumul cel mai scurt către casă, către ea', au spus cei doi.

Mai mult, Adina Alberts și Viorel Cataramă au dezvăluit și un mic secret din viața lor de cuplu.

„A fost o vreme când o răsfățam cu multe cadouri. Acum e greu să găsesști un cadou care să îi placă', a mărturisit Viorel.

„Am avut la un moment dat niște divergențe pe anumite articole. Lui îi plăcea o rochie, mie îmi plăcea altceva. Până la urmă am decis că trebuie să mi le iau singură. De altfel, niciodată nu a avut nimic de obiectat. Când a văzut lucrul acela pe mine până la urmă i-a plăcut.  Un zâmbet dimineața, o îmbrățișare, astea sunt cele mai importante lucruri. Și liniște, liniște sufletească, asta e cel mai important lucru între doi oameni. Restul sunt obiecte și atât', a mărturisit Adina.

Alexandra Popescu

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter