Speak a avut parte de o aniversare cu totul specială. Iată ce surpriză i-a făcut iubita lui, Ștefania

Publicat pe

Speak a împlinit 31 de ani, iar aniverasarea aceasta l-a prins într-un moment extrem de bun al vieții sale. Îi merge bine atât pe plan profesional, cât și pe plan personal, iar iubita sa Ștefania îi face zilele mai frumoase de câteva luni.

„Libelula', așa cum i se mai spune iubitei lui Speak, i-a făcut o surpriză acestuia de ziua lui, așa că a dat o super petrecere unde au venit toți prietenii artistului. Mai mult, tot de ziua lui acesta a lansat prima piesă în colaborare cu Ștefania, numită „Timpul', care deși este una despre despărțire, are un videoclip hot, care îi surprinde pe cei doi în ipostaze tandre.

Și asta nu a fost tot. Piesa a avut un real succes încă de la prima oră de la lansare, având 100.000 de vizualizări pe Youtube.

Deși se scrie de câteva luni că ar fi împreună, Speak și Ștefania au recunoscut abia acum că au o relație și imediat au avut și prima lor apariție publică în calitate de cuplu. De curând, Ștefania s-a lansat și în muzică.

Ascultă aici noua piesă a lui Speak. Îți place?

Alexandra Popescu

Foto: Instagram

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter