Olivia Newton-John a fost diagnosticată cu cancer pentru a treia oară: ”Cred că voi învinge”

Publicat pe . Actualizat Luni, 10 septembrie 2018, 14:44

Una dintre cele mai cunoscute artiste din lume, Olivia Newton-John, a fost diagnosticată cu cancer pentru a treia oară. Vestea cutremurătoare a fost dată chiar de vedetă într-un interviu pe care l-a acordat postului Seven.

La cei 69 de ani, Olivia Newton-John se luptă cu o boală foarte grea. Artista internațională a fost diagnosticată pentru a treia oară cu cancer, în ultimele trei decenii. Olivia Newton-John a dezvăluit în cadrul interviului că se tratează de cancer localizat la baza coloanei vertebrale. Boala i-a fost descoperită în anul 2017.

Actrița se tratează cu ulei de cannabis, pentru durerile pe care le are are din cauza cancerului. „Sunt foarte norocoasă că trăiesc într-un stat american unde este legal… Visul meu este acela că va fi disponibil curând şi pacienţilor care suferă de cancer în Australia', a declarat Olivia Newton-John.

„Soţul meu este mereu lângă mine, mă susţine, şi cred că voi învinge şi acesta este scopul meu', a spus aceasta.

Olivia Newton-John a mai fost diagnosticată cu cancer de două ori până acum. În anul 1992, artista internațională a fost diagnosticată cu cancer la sân, iar aceasta a reușit să învingă boala. În anul 2013, Olivia Newton-John a fost diagnosticată pentru a doua oară cu cancer la sân, care s-a extins la umăr.

Olivia Newton-John

Olivia Newton-John

Citește și: Olivia Newton-John – Cum şi-a găsit marea dragoste la aproape 60 de ani

FOTO: Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton