Priyanka Chopra şi Nick Jonas îi imită pe Meghan Markle şi Prinţul Harry. Iată dovada

Publicat pe

Priyanka Chopra şi Nick Jonas îi imită pe Meghan Markle şi Prinţul Harry. Formează unul dintre cele mai vânate cupluri la nivel internaţional, aşa că toate aparatele de fotografiat sunt îndreptate asupra lor. Cele două vedete pare că îşi imită prietenii, nimeni alţii decât celebrii duci de Sussex! 

Nick Jonas şi Priyanka Chopra formează cuplul HOT al verii 2018, cunoscut şi sub nickname-ul „Prick”. Recent, cei doi au decis să se logodească, actriţa primind  din parte iubitului un inel superb, extrem de valoros. Aşadar, cei doi ocupă prima pagină a ziarelor şi revistelor mondene. Aşa au făcut şi de această dată, când au participat la un eveniment Ralph Lauren.

Internetul a înnebunit după cei îndrăgostiţii s-au lăsat pozaţi de Alexi Lubomirski, fotograful care a imortalizat momentele de la cununia şi nunta Prinţului Harry cu Meghan Markle. Culmea este că imaginea celor doi seamănă izbitor cu a Ducilor de Sussex.

Iată aici fotografia lui Meghan cu Prinţul Harry:

Aici apare Nick şi Priyanka:

Imaginea a fost postată în mediul online şi de celebrul fotograf care se simte foarte încântat deoarece multe vedete au apelat la el pentru shooting-uri inedite.

Priyanka Chopra a primit inelul de logodnă de la Nick Jonas

La scurt timp după ce au fost confirmați ca fiind cel mai nou cuplu de la Hollywood, actrița indiană și iubitul ei cu 11 ani mai tânăr au luat din nou pe toată lumea prin surprindere. Priyanka Chopra a primit inelul de logodnă de la Nick Jonas, un solitaire clasic, cu un preț pe măsură…

Foto: Hepta

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter