OLIVIA WILDE, trei ţinute super-stylish

Frumoasa actriţă americană Olivia Wilde (29 ani) se află  în plină promovare a celui mai recent film al său, Drinking Buddies. Iată ce ţinute diferite, dar foarte stilate, a abordat zilele acestea la New York.

 

cola Olivia Wilde

 

Foto: Hepta

Olivia Wilde şi-a început ziua cu un interviu pentru emisiunea Good Morning America, la care a abordat o ţinută foarte elegantă, compusă dintr-o fustă creion cu imprimeuri grafice, un T-shirt simplu, negru şi o pereche de sandale de un albastru electric. Un look foarte simplu de obţinut, dar foarte şic!

 

Olivia Wilde promotes her new film "Drinking Buddies"

 

După interviu, a urmat o pauză de cafea, pe care vedeta a luat-o la Cafe Cluny din West Village, unde a apărut îmbrăcată într-o ţinută pentru care ar invidia-o orice adolescentă: blugi skinny, botine scurte din piele întoarsă şi un tricou foarte cool, cu un imprimeu haios. Totul completat de ochelari de soare, o pereche căşti (oare ce muzică ascultă Olivia?) şi, evident, atitudinea relaxată!

 

Olivia Wilde Shows Off Her Sense Of Humor

 

La fel de relaxată şi frumoasă a arătat Olivia şi în încheierea zilei, când a fost invitată la celebra emisiune The Late Show With David Letterman. Ea a optat pentru o rochie albastră, cu o croială foarte interesantă: un corsaj format din benzi suprapuse.

Filmul Drinking Buddies în care joacă Olivia Wilde va avea premiera în Statele Unite pe 23 august.

 

'Late Show with David Letterman', New York, America - 19 Aug 2013 'Late Show with David Letterman', New York, America - 19 Aug 2013

 

Care dintre cele trei ţinute îţi place mai mult?

 

Diane Kruger şi Olivia Wilde, două ţinute cu imprimeuri grafice

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe viva.ro