Omul de oţel de la “Exatlon”! Luptă la categoria grea

Publicat pe

Ion Oncescu, unul dintre concurenții care alcătuiesc Echipa Faimosilor de la Exatlon', reality-ul de la Kanal D ce poate fi urmărit patru zile consecutiv, de sâmbătă până marți, la ora 20:00, este cunoscut publicului român și datorită recordurilor mondiale obținute și a titlurilor demne de Guinness World Records. 

Unul dintre recordurile mondiale certificate de către reprezentanții celebrei Cărți a Recordurilor a fost obținut în anul 2012 când sportivul, multiplu campion mondial și european la skandenberg, a câștigat în față celor 1000 de participanți, întregul joc desfășurându-se pe parcursul a opt ore.

Fiind o fire complexă și cu interese din diferite domenii ale artei – muzică clasică, literatură rusească – Ion Oncescu, cel care întregește Echipa Faimosilor, este o fire ambițioasă și inventivă, atuuri care îl propulsează în topurile celor mai mari campioni.

Omul de oţel de la Exatlon'

Niciodată nu am vânat o medalie de aur, dar mi-am dorit-o. Ce îmi doresc nu este important, deși sper să aduc telespectatorilor niște imagini frumoase, așa cum mi-ar plăcea să văd dacă aș stă în față televizorului', spunea acesta, înainte de plecarea în Republica Dominicană.

Luptătorul profesionist de skandenberg se autodepășește și își testează de fiecare dată limitele la maximum, astfel că, în trecut, Ion Oncescu a doborât un alt record, mai puțîn obișnuit. Provocarea vieții pentru sportiv a fost aceea când  a înotat 106 metri sub apă, fără oxigen. Mai mult, recordurile extreme în apă doborâte de faimosul de la Exatlon nu se opresc aici; vedetă a reușit să parcurgă distanță de 33 de metri, în picioare, sub apă, cu o halteră de 59 de kilograme.

În ceea ce privește skandenberg-ul, sportul care l-a consacrat, Ion Oncescu se bucură de un palmares de zeci de premii și medalii obținute la campionate naționale și internaționale, fiind unul dintre cei mai respectați luptători de skandenberg din lume.

Foto: PR

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter