Orlando Bloom a vorbit pentru prima dată despre despărțirea de Katy Perry

Publicat pe

Orlando Bloom și Katy Perry s-au despărțit, luna trecută, după aproape 10 luni de relație, iar acum actorul a vorbit, în sfârșit, despre despărțire.

Cât timp au format un cuplu, cei doi nu au fost lipsiți de expunerea media, mai ales că actorul a fost fotografiat și complet gol pe o barcă în prezența artistei. Într-un interviu pentru ELLE UK, Orlando a vorbit despre despărțire, dar și despre fotografia controversată.

Suntem prieteni. Este bine. Suntem adulți. Se întâmplă ca ea să fie o persoană foarte vizibilă, dar nu cred că îi pasă cuiva de ce am ajuns la această decizie. Nici nu ar trebui. Este între noi. Este mai bine să le oferim un exemplu copiilor și să le arătăm că despărțirile nu ar trebui să fie despre ură', a spus Orlando, care se simte, în sfârșit, confortabil să vorbească despre ruptura dintre el și Katy Perry.

Cert este că poza cu actorul gol pușcă a făcut furori, iar el nu are absolut nicio problemă să vorbească despre asta.

 

Nu m-aș fi pus în acea postură dacă mă gândeam că toate acele lucruri se vor întâmpla. Am fost fotografiat de un milion de ori într-un milion de ipostaze diferite. Am un radar bun. Am fost complet singuri pentru 5 zile, cu nimic în jurul nostru. Nu exista nicio cale prin care cineva să poată obține ceva. Am avut un moment de libertate', a mai adăugat Orlando.

Actorul va apărea în acest an în ce-a de-a cincea parte a seriei „Pirații din Caraibe', care va avea lansarea în luna mai.

Alexandra Popescu

Foto: Hepta

Citește și:

Katy Perry și Orlando Bloom s-au despărțit

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter