Ozana Barabancea, din ce în ce mai slabă: ”Nu am cum să mă opresc”

Publicat pe

În urmă cu șapte luni, Ozana Barabancea a apelat la ajutorul medicului pentru a scăpa de kilogramele în plus. Vedeta a uimit pe toată lumea când într-un timp foarte scurt a reușit să topească peste 40 de kilograme. Ozana Barabancea este din ce în ce mai slabă.

Transformarea vedetei pare că încă nu s-a terminat pentru că aceasta merge la sală și vrea să arate din ce în ce mai bine. Ozana Barabancea a fost recent în Turcia la o clinică specializată în detox, unde a urmat un tratament foarte dur. Artista nu a rezistat mai mult de trei zile, deși programul normal ar fi durat șapte zile. Acest program este destul de costisitor susține vedeta, pentru două persoane acest tratament de detox costă undeva peste 1.000 de euro.

'Nu am cum să mă opresc. Am fost la o clinică în Turcia și am fost foarte impresionantă de cât de stricți sunt la master detox. Am băut sucuri. Singurul lichid pe care îl puteam bea era o supă clară. Sunt deja la 10 luni de la operație. Cum am simțit că mă ia amețeala începeam să cer de mâncare. Făceam aqua gym, făceam saună. Nu aveam voie cu machiaj, bijuterii de aur. Nici cafea, nici fumat. Primul meu gând a fost să plec în pelerinaj în Istanbul. Cum am ajuns la recepție mi-au și dat două shot-uri. Și supa era cu apă alcalinizată. Toate analizele mele sunt perfecte. Mi-a zis cineva că sunt photoshopată, iar eu am luat-o ca pe un compliment.', a declarat Ozana Barabancea.

Ozana Barabancea slăbit enorm

Ozana Barabancea slăbit enorm

Citește și: Ce nu are voie să mănânce Ozana Barabancea după ce și-a micșorat stomacul

FOTO: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter