Ce nu are voie să mănânce Ozana Barabancea după ce și-a micșorat stomacul

Publicat pe
Ce nu are voie să mănânce Ozana Barabancea după ce și-a micșorat stomaculCe nu are voie să mănânce Ozana Barabancea după ce și-a micșorat stomacul

La circa șapte luni de la operația de micșorare a stomacului, Ozana Barabancea arată mai bine ca niciodată. După ce a reușit să slăbească 40 de kilograme, artista a mărturisit, totuși, că plătește un preț și că feluri de  mâncare considerate un deliciu de majoritatea, ei îi fac acum rău.

Invitată în emisiunea Răi da Buni, Ozana Barabancea i-a mărturisit lui Mihai Morar că, deși reușește să se mențină în formă după operația de micșorare a stomacului pe care a făcut-o vara trecută, este nevoită să facă anumite sacrificii și să aibă o grijă deosebită la alimentație. Chiar dacă ar ceda tentației de a consuma un anumit fel de mâncare, stomacul nu îi mai permite să mănânce orice.

Artista a ajuns la concluzia că cele trei lucruri de la care nu trebuie să se abată sub nicio formă sunt: alimentația strictă, sportul și rugăciunea.

Alimente interzise pentru Ozana Barabancea

Ozana a explicat în emisiunea de la Antena Stars: 'Eu îmi cântăresc mâncarea la sute de grame. Trebuie să am mereu trei mese pe zi. Uneori uit că sunt operată şi zic să mănânc şi eu mămăligă cu brânză şi smântână. Greşit! Două linguri au fost de ajuns… Mămăliga nu este un aliment uşor de digerat. Am un stomac de vrăbiuţă. Combinaţiile fatale: brânză topită pusă pe o bucăţică de piept la grătar este…doamne fereşte, nu! Vinete cu maioneză nu! La astea am făcut urât, urât! Ţine vreo oră. Îl sun pe domnul doctor şi are răbdare cu mine.. (…) Trebuie să fac sport, clar! Sportul e de bază! Dimineaţa un sfert de oră, exerciţii de kinetoterapie, cu blândețe. Trebuie să fac, obligatoriu pentru că altfel sunt… nu numai slabă, ci slăbită. Și nu vreau să fiu slăbită  Am fost într-un pelerinaj la mormântul Mântuitorului şi am mers 11 kilometri de mers pe jos, dacă nu făceam exerciţiile fizice de dimineaţa la 7 eram legumă. Am şase exerciţii pe care le fac în decurs de 20 de minute. Aceleași, în fiecare zi, în aceeași ordine. Sunt exerciţii pentru spate şi pentru picioare obligatoriu. Şi rugăciunea este zilnică! E ca respiraţia! În mașină ne rugăm, cum avem un pic de timp liber ne rugăm!'

Uite o variantă de maioneza de post cu cartofi!

Oana Popoiag

Foto: PR, Instagram

Citește și:

5 lucruri pe care nu le știai despre Adelina Pestrițu

Mirabela Dauer, operată de urgență. I-a fost extirpat un rinichi

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter