Cum arăta Diana Munteanu în anul 2005? Şi pe atunci era celebră

Publicat pe

Diana Munteanu este una dintre cunoscutele vedete din showbizul românesc. A fost căsătorită, însă s-a despărţit, din urma mariajului cu Claudiu Niculescu având un băiat. În anul 2005, Diana cocheta cu televiziunea şi avea un alt look!

În prezent, Diana Munteanu prezintă emisiunea „Prietenii de la 11” difuzată pe Antena 1 în fiecare zi de luni până vineri, împreună cu Florin Ristei. Cariera sa s-a dovedit a fi numai în ascendenţă. Aceasta a apărut pe micul ecran pentru prima oară la „Şcoala vedetelor” şi de atunci nu a mai renunţat la televiziune.

Citeşte şi:

5 lucruri pe care nu le știai despre Adelina Pestrițu

În anul 2005, vedeta a făcut un shooting foto în exclusivitate pentru Revista Viva!. Pe vremea aceea, Diana avea 27 de ani şi o întreagă carieră înainte. Avea părul blond, ondulat şi un trup foarte bine tonifiat. Priveşte galeria foto!

Citeşte şi:

 Transformarea majoră a Anei Maria Gheorghe, fostă prezentatoare la Antena 1! Are sau nu operaţii estetice?

Cum arăta Diana Munteanu în anul 2005? Şi pe atunci era celebrăCum arăta Diana Munteanu în anul 2005? Şi pe atunci era celebră

Foto: Arhiva Viva!, Facebook

Cristina Pîrvu 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter