(P) Încă dai bani la salon? Economisește luând aceste cursuri de make-up și automachiaj în București

Publicat pe

Ai citit vreodată o revistă de modă și te-ai întrebat cum obțin modelele un look atât de proaspăt și natural? Te-ai uitat la televizor și ai rămas fascinată de machiajul smokey eyes al vedetelor din diferite emisiuni? Te-ai pregătit pentru un eveniment și te-ai gând ce bine ar fi dacă ai știi să te machiezi pentru a economisi timpul şi banii investiți în orele petrecute la salon? 

Pentru toate dilemele de mai sus, dar și multe alte întrebări legate de machiaj, răspunsul este unul singur: un curs make-up profesionist în cadrul Evolve Center care să devină baza pregătirii tale pentru profesia de make-up artist, sau pur și simplu o metoda prin care îți însușești o abilitate utilă oricărei femei.

3 Motive pentru care poți câștiga bani din cursuri de make-up și automachiaj în București

În ultimul timp cursurile de make-up sunt la fel de populare ca alte cursuri de formare profesională ce au ca subiect limbile străine sau informatica. Iar dacă știi cum să profiți de cunoștințele acumulate, un curs de machiaj poate fi la fel de folositor pe plan profesional precum un curs engleză începători sau un curs HTML și CSS

Pentru multe femei machiajul este o sursă de mister. Iar aceasta din cauza faptului că nu știu să-și recunoască trăsăturile faciale ce necesită conturare și nici să facă diferența între produsele de machiaj și rolul lor. 

Într-adevăr, oferta foarte generoasă de pe piață precum și asaltul intimidant al canalelor media ce recomandă tot felul de cosmetice, care mai de care mai revoluționare, poate conduce la o stare de confuzie. Focusată pe profit, industria produselor de machiaj promovează zilnic noi trenduri sezoniere și se concentrează pe subiectele fierbinți, altele în fiecare zi. 

Dar secretul frumuseții, mai ales când vine vorba de automachiaj, este descoperirea acelei combinații unice de produse care ți se potrivesc ca o mănușă și care îți aduc o serie de beneficii incredibile. Iar formula magică, precum și punerea ei în practică, o poți afla exclusiv sub îndrumarea unui profesionist. Odată descoperită însă, te ajută în următoarele moduri:

#1 Economisești bani când achiziționezi produse de make-up

Un curs de make-up și automachiaj te va învăța cum să recunoști ce nevoi are tenul tău și de asemenea, ce culori ți se potrivesc. Chiar dacă la început cursul poate părea o investiție destul de costisitoare, pe termen lung, el te ajută să economisești banii pe care altfel i-ai fi cheltuit pe palete de machiaj și farduri care nu te avantajează. Investește în cunoștințe valoroase ca mai târziu să nu cheltuiești pe produse!

Deși par tentante inițial, încearcă să eviți lecțiile oferite gratuit în magazinele cu produse cosmetice. Japonezii au o vorbă: nimic nu este mai scump decât un lucru gratuit. Aparent, cursurile gratuite de machiaj sunt mai profitabile decât cursurile speciale, deoarece nu presupun decât investiția timpului, nu și a banilor. Dar în realitate, ele te costă mai mult. Fiind oferite de personal angajat și antrenat să vândă produsele de la raft, cursurile gratuite nu sunt decât o capcană pentru a face vânzare unor produse care au nevoie de puțină publicitate. 

Spre deosebire de un agent de vânzări, un make-up artist care predă un curs de machiaj nu are interesul de a-ți vinde un anumit produs sau brand. Scopul lui este de a te face să descoperi exact ce ți se potrivește și cum să folosești produsele de machiaj în favoarea ta. El va lucra cu tine, pentru tine, astfel ca tu să profiți cât mai mult din investiția făcută deja în cursul său.

#2 Nu vei mai cheltui niciodată pe ședințe de make-up la salon

Dacă până să absolvi cursurile de make-up fiecare eveniment social reprezenta o corvoadă din cauza rezervărilor la salon, odată ce ai ajuns să te poți machia singură la nivel profesionist, timpul și banii pe care altfel i-ai fi cheltuit pe astfel de pregătiri se transformă în economii. Adio rugăminți insistente pentru rezervări la ore convenabile! Adio așteptat la rând! Adio nemulțumiri când machiajul pentru care ai plătit scump, nu se dovedește a fi ceea ce te așteptai!

Cel mai mare avantaj al cursurilor de make-up și automachiaj din București este acela că primești îndrumare și înveți să te machiezi în funcție de tipul de piele pe care îl ai. Iar următorul este faptul că poți aplica sfaturile primite ori de câte ori ai nevoie. Iar acest lucru înseamnă că vei arăta superb în orice moment al zilei și cu orice ocazie.

Dacă prețul cursurilor de machiaj ți se pare ridicat, fă socoteala tuturor evenimentelor la care ai nevoie de machiaj de-a lungul anului, înmulțește cu prețul pentru o ședință la salon și compară. Crăciunul, Anul Nou, Sfântul Valentin, 8 Martie, ziua de naștere, petrecerile la care ești invitată precum și nunțile sau botezurile de peste an, toate adunate la un loc însumează mii de lei cheltuiți doar pentru machiaj. Și din nefericire, beneficiile acestor investiții sunt efemere. Dar investiția în cursuri pe de altă parte, o poți amortiza în mai puțin de un an și la final, te bucuri de ea toată viața.

#3 Îți asigură o sursă convenabilă de venit

La cursurile de machiaj nu înveți să te machiezi doar pe tine, ci și alte persoane. Iar cunoștințele acumulate devin astfel informații prețioase dacă dorești să urmezi o carieră de make-up artist. Iar cât timp iubești machiajul și ai ochi pentru frumos, cu siguranță alegerea ta îți va aduce numai satisfacții.

Cariera de make-up artist este una creativă și provocatoare. Prin trăsăturile cu care a fost dăruită de natură, fiecare persoană este unică în felul ei și astfel, ca make-up artist nu vei putea spune vreodată că ai parte de rutină.

Pe de altă parte, cunoștințele acumulate te pot ajuta pe plan profesional chiar dacă slujba pe care o ai nu este legată de make-up. Dacă la locul tău de muncă se pune accent pe relaționarea cu clienții și vânzările îți aduc comisioane, atunci felul cum te machiezi este direct legat de câștiguri. Persoanele prezentabile au o putere mai mare de convingere și de aceea, aspectul îngrijit și trăsăturile puse în valoare vor face echipă bună cu abilitățile tale de comunicare.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter