Blocul în care locuiește Mihai Bendeac a fost cuprins de flăcări. Declarațiile actorului: ”M-am speriat îngrozitor”

Publicat pe

Mihai Bendeac a tras o sperietură soră cu moartea când a observat că din blocul lui iese un fum negru. Actorul a explicat ce s-a întâmplat și cât de rău s-a speriat!

Actorul și prezentatorul TV are un program destul de încărcat, motiv pentru care, uneori, nu petrece mult timp acasă. Iată că de data aceasta nu a fost așa! S-a îngrozit când a văzut că iese un fum negru dintr-un apartament din blocului lui, ba chiar fumul ajunsese și în locuința sa.

S-a speriat, dar a aflat de ce pompierii au fost nevoiți să intervină imediat. Se pare că cineva din loc a lăsat o țigară cu lei lângă aragaz, iar focul s-a extins.

„Băi, m-am speriat absolut ingrozitor, la mine în casă e un fum absolut înspăimântator care iese pe la aerisire. Stai să aerisesc. Între timp am aflat că a luat foc un apartament din cauza unei tigăi cu ulei lăsată pe aragaz. Şi nu înţeleg de unde iese, am iesit pe holul blocului… alarme, au venit pompierii. Deci e o senzaţie sinistră. Mai multe uşi se sparg, nu au aflat de unde iese”, spune Mihai Bendeac.

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter