Pamela Anderson, despre relaţia intimă cu Vladimir Putin: "M-a invitat la el în cameră!"

Publicat pe

Pamela Anderson, despre relaţia intimă cu Vladimir Putin. De-a lungul timpului, celebra Pamela Anderson s-a iubit cu mai mulţi bărbaţi celebri. Au apărut suspiciuni că ar fi avut o relaţie intimă şi cu Vladimir Putin, preşedintele Rusiei. Vedeta a oferit clarificări despre aceste zvonuri. 

Pentru prima oară, Pamela Anderson nu s-a mai ascuns şi a dezvăluit ce a fost între ea şi Vladimir Putin. Într-un interviu acordat jurnalistului Piers Morgan, vedeta a povestit despre întâlnirea sa cu preşedintele Rusiei.

„M-a invitat la el în cameră pentru a-mi oferi flori, însă am refuzat”, a spus Pamela, care a fost întrebată dacă a avut o aventură amoroasă cu Putin. Aceasta a râs şi a răspuns: „Să spunem că am o relaţie bună cu Rusia”.

Pamela Anderson a fost în 2012 în Rusia pentru a-şi promova campania împotriva uciderii animalelor.

Vladimir Putin este deja bunic

Preşedintele rus Vladimir Putin a declarat pentru prima oară în public, în vara lui 2017, – într-un interviu cu regizorul american Oliver Stone – că este bunic şi că are deja nepoţi, dar fără să ofere mai multe detalii în acest sens, informează agerpres.ro.

Preşedintele rus, a cărui viaţa personală este subiect tabu în Rusia de la venirea sa la putere în 2000, are două fiice – Maria şi Ekaterina. Ele duc o viaţă discretă şi oficial se cunosc prea puţine lucruri despre acestea. Putin a spus doar că fetele sale trăiesc şi lucrează în Rusia.

Foto: Hepta

Cristina Pîrvu

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter