(P) Îngrijirea adecvată a buzelor

Îngrijirea buzelor noastre este la fel de importantă ca îngrijirea oricărei alte părți a corpului nostru. Este esențial să știm cum să ne hidratăm buzele în mod corespunzător pentru a le proteja de schimbările bruște de temperatură și de erupțiile nedorite care apar uneori datorită dietei proaste.

Hidratarea buzelor

Ca orice parte a corpului, și buzele trebuie în permanență hidratate. Din nefericire, foarte puține persoane iau această măsură ca metodă fundamentală de îngrijire a buzelor noastre. Ne expunem la soare fără să ne protejăm buzele. În plus, nu dăm importanță schimbărilor de temperatură, care au consecințe grave și asupra buzelor. Cea mai bună soluție este utilizarea de produse speciale de îngrijire a buzelor, care ne vor permite să le menținem catifelate pe tot parcursul anului.

Balsamuri de buze

Asa cum avem grijă ca pielea și tenul nostru să fie hidratate, asa trebuie să avem grijă și de buzele noastre, în special în sezonul rece. Balsamurile de buze sunt produse frecvent utilizate, dar ele sunt, de asemenea, una dintre cele mai eficiente soluții pentru niște buze sănătoase, ferme și fără riduri. Este esențial să aplicăm o anumită cantitate de balsam pe zi pentru a ne proteja de temperaturile reci, dar și de temperaturile ridicate sau schimburile de temperatură.

Există multe firme care oferă produse pentru îngrijirea pielii. Recomandarea noastră o reprezintă produsele comercializate de Sano Bueno, cu ajutorul cărora ne putem îngriji în mod adecvat buzele. Produsele de îngrijire a buzelor pe baza de miere de Manuka sunt foarte potrivite pentru îngrijirea buzelor în orice anotimp, dar mai ales în sezonul rece. Mierea de Manuka are multiple beneficii pentru sănătatea noastră dar și pentru îngrijirea pielii noastre.

Balsamul de buze cu miere de manuka, lavandă și lămâie hrănește, hidratează și protejează. Formulele unice și ingredientele premium furnizează beneficii sporite pentru buze moi, fine și apetisante cu aspect sănătos. De asemenea, Balsamul de buze cu miere de manuka și mentă ne va da oportunitatea să ne răsfățăm buzele cu o senzație fină și delicioasă, specifică unui tratament regal, iar Balsamul de buze nutritiv stick Gamarde bio ne va ajuta să prevenim senzația de usturime,  ne va catifela și proteja buzele uscate, oferindu-ne o senzație de confort imediat.

În fiecare zi putem avea grijă de buzele noastre cu ajutorul balsamurilor de buze de la Sano Bueno. Folosindu-le vom asigura nivelul optim de hidratare și vom menține aspectul sănătos al buzelor. Buzele crăpate se vor regenera și recăpăta aspectul neted. Datorită ingredientelor 100% naturale din compoziția acestor produse de îngrijire a buzelor, cum ar fi uleiul de măsline, uleiul bio de trandafir, uleiul de babassu sau de marula, untul de shea sau de cacao etc., buzele noastre vor fi în permanență protejate și își vor recăpata frumusețea.

Remedii naturale preparate în casă

După cum deja am precizat, mierea de Manuka are multe beneficii pentru îngrijirea pielii. Ea este folosită la fabricarea multor produse cosmetice. Noi putem achiziționa Miere de Manuka Raw Mix pentru a o folosi la prepararea unui scrub pentru față dar și buze. Avem nevoie doar de puțină miere și puțin zahăr iar buzele noastre vor fi catifelate dupa ce vom face acest gomaj natural.

Există multe remedii naturale pe care le putem prepara în casă cu scopul de a hidrata buzele. Dacă utilizăm papaya în rețetele noastre, va fi foarte bine. Este suficient să frecăm pulpa acestui fruct până obținem o pastă consistentă. Apoi aplicăm pasta pe buze și o lăsăm să acționeze timp de aproximativ 10 sau 15 minute, 20 cel mult, apoi clătim buzele.

Creme

Cremele sunt, de asemenea, o opțiune bună. Hidratarea buzelor pe timp de noapte, la fel cum facem cu pielea feței noastre, este o idee grozavă. Cremele cu vitamina A sunt unele dintre cele mai indicate și pot fi folosite în orice moment al zilei. Rezultatul final este o textură netedă, delicată și fără riduri.

Folosirea remediilor preparate în casă, a cremelor, dar mai ales a unuia dintre balsamurile puse la dispoziție pe sanobueno.ro, ne va da oportunitatea să ne mândrim cu niște buze senzuale și bine hidratate întotdeauna.

Buzele frumoase reprezintă visul oricărei femei care pune mare accent pe aspectul său fizic. Dacă vrem ca acest vis să ni se îndeplinească, nu trebuie decât să ținem cont de aceste câteva trucuri și să nu ne lipsească din geantă balsamul de buze natural.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe viva.ro
Loading...