Până aici! Prințesa Charlotte - reacție agresivă în public. Iată ce a supărat-o pe micuță!

Publicat pe

Turul european al familiei regale a obosit-o destul de rău pe Prințesa Charlotte. Micuța nu a mai rezistat, așa că a făcut o scenă în văzul tuturor la care cu greu Prințul William și Kate Middleton a putut să îi facă față.

Prințul William și ducesa de Cambridge au pornit, săptămâna trecută, într-un tur european, în cadrul căruia micuții George și Charlotte i-au însoțit. Prințul George și prințesa Charlotte au cucerit pe toată lumea iremediabil, mai ales că pe tot parcursul călătoriei lor au fost adorabili, cuminți și zâmbitori. Însă oboseala și-a spus cuvântul, și dacă George a fost morocănos la sosirea pe aeroportul din Berlin, Charlotte a făcut o adevărată scenă la plecare.

Citește și: Fotografii nemaivăzute cu Prințesa Diana însărcinată au fost făcute publice. Iată ce spun Harry și William despre ultima conversație cu mama lor!

Sătulă de la atâta agitație și să zboare cu avionul, cea mică a început să plângă și nu a vrut absolut deloc să se mai urce în elicopterul care îi aștepta în aeroport. Kate Middleton a încercat să îi explice lui Charlotte că trebuie să plece cu elicopterul, însă cea mică nici nu a mai conceput o astfel de călătorie, așa că s-a așezat pe asfalt, plângând, în timp ce ducesa încerca să facă tot posibilul să o liniștească și să evite o criză. Însă Charlotte are personalitate de mică și s-a impus vehement călătoriei cu elicopterul, chiar dacă fratele ei era de-a dreptul fascinat. Până la urmă, Kate a reușit să o liniștească pe Charlotte și totul s-a terminat cu bine, însă imaginile cu prințesa sunt de-a dreptul adorabile.

Până aici! Prințesa Charlotte - reacție agresivă în public. Iată ce a supărat-o pe micuță!Până aici! Prințesa Charlotte - reacție agresivă în public. Iată ce a supărat-o pe micuță!

Alexandra Popescu

Foto: Hepta 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter