(P) Fii strălucitoare şi îndrăzneaţă vara aceasta, cu PANDORA

Publicat pe

În această vară, e timpul să îţi etalezi cele mai vibrante şi mai vesele culori din cutia de bijuterii. Bucură-te de noua Colecţie de Vară de la PANDORA şi alege accente de albastru răcoros şi verde proaspăt, sau distrează-te cu nuanţele strălucitoare de roz şi mov. Şi îndrăzneşte să le combini şi potriveşti după cum doreşti – aceste piese must-have din argint 925 arată perfect pe pielea bronzată.

 

Comorile verii. Brăţările Moments în şir dublu împletit au un aer îndrăzneţ şi relaxat deopotrivă. Realizate din piele veritabilă în tonuri de albastru şi roz, cu închizători din argint 925 masiv, acestea sunt perfecte pentru a fi purtate cu talismanele verii. Create din argint 925 şi pictate cu email lucios în combinaţii colorate de mov, galben, roz, verde, albastru sau portocaliu, talismanele de inspiraţie tropicală – „Distracţie de vară', „Apus din Paradis' şi „Flamingo Tropical' – surprind amintirile de vacanţă şi te pregătesc pentru următoarea aventură.

 

Oaze de culoare. Perfecte pentru look-urile de vară luminoase şi pline de bună-dispoziţie, inelele şi brăţările bangle fixe din Seria Inimi Radiante ale PANDORA sunt realizate din argint 925, împodobit cu zirconiu cubic sclipitor şi email colorat.

 

 

DESPRE PANDORA

Cunoscută în toată lumea pentru bijuteriile sale de înaltă calitate, finisate manual, disponibile la preţuri accesibile, PANDORA creează, fabrică şi comercializează bijuterii moderne din materiale veritabile. Inspirându-le pe femei să-şi accepte personalitatea şi să-şi exprime stilul propriu, bijuteriile fermecătoare şi feminine de la PANDORA cuprind momentele de neuitat ale vieţii. Creaţiile unice şi atent finisate de la PANDORA combină meşteşugul vechi de secole cu tehnologia modernă şi sunt distribuite în mai mult de 100 de ţări, de pe şase continente, prin aproximativ 8.100 de puncte de vânzare, incluzând peste 2,100 de magazine-concept.

 

Fondată în 1982 şi având sediul în Copenhaga, Danemarca, PANDORA are peste 21,500 de angajaţi în întreaga lume, dintre care aproximativ 12,400 sunt în Thailanda, unde compania fabrică produsele. PANDORA este listată public la bursa NASDAQ OMX din Copenhaga. Pentru mai multe informaţii, vă rugăm să accesaţi www.pandoragroup.net sau găsiţi-vă inspiraţia pe www.pandora.net.

 

(P) Fii strălucitoare şi îndrăzneaţă vara aceasta, cu PANDORA(P) Fii strălucitoare şi îndrăzneaţă vara aceasta, cu PANDORA
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter