Paris Jackson a pozat topless și le-a transmis un mesaj dur celor care o critică

Publicat pe

După ce a publicat o fotografie topless cu ea pe Instagram, iar fanii au criticat-o dur, Paris Jackson le răspunde acestora prin intermediul unei alte fotografii cu ea nud.

Pentru Paris nuditatea este un mod prin care își exprimă libertatea, așa că pe lângă fotografiile cu ea topless, aceasta le-a mai transmis celor care o urmăresc un mesaj dur și consideră că cei care o critică și nu îi înteleg convingerile ar trebui să îi dea unfollow.

„O spun din nou pentru cei care se întreabă ce reprezint și cum mă exprim. Nuditatea a început ca o mișcare pentru „revenirea la natură', „exprimarea libertății', „a fi mai sănătos' și a fost numită o filozofie. Să fii gol este o parte din ceea ce ne face umani. Pe mine mă ajută să fiu mult mai conectată cu „mama gaia'. Sunt de obicei dezbrăcată atunci când grădinăresc. Este un lucru frumos și nu trebuie să îl considerați sexual așa cum multe staruri de la Hollywood (și presa) o fac. Nu doar că trupul tău este un templu şi ar trebui să-l preţuieşti, dar feminismul înseamnă şi sa te exprimi în propriul tău fel, fie că o faci cu sau fără haine pe tine. Sunt diferite modalități prin care să absorbi energiile pământului, iar preferata mea este cea prin care absorb vibrațiile pământulșui prin contactul dintre acesta și picioarele goale, la fel cum lași și pielea goală să absoarbă razele soarelui. Corpul omului este un lucru frumos şi indiferent ce imperfecţiuni ai este superb şi trebuie sa te exprimi aşa cum simţi. Dacă asta îi face pe unii dintre voi să se simtă deranjați, vă înțeleg foarte bine și vă încurajez să nu mă mai urmăriți, dar nu îmi pot cere iertare pentru asta. Asta sunt eu și refuz să fiu timidă și să îmi țin convingerile secrete. Toată lumea are o opinie și toată lumea are convingerile sale. Nu suntem mereu de acord cu alții și asta e ok. Dar încă o dată, suntem toți oameni și dacă apreciem lucrurile pe care alți oameni le fac pentru a ne face să ne simțim umani, ne ajută să ne simțim conectați. Cum poate fi asta un lucru rău?', a scris Paris Jackson pe contul să de Instagram.

Alexandra Popescu

Foto: Instagram

Citește și:

Paris Jackson – De la NEVERLAND la… Never Give Up!

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter