David Hasselhoff, pe plajă cu logodnica cu 27 de ani mai tânără. Imagini hot cu cuplul!

Publicat pe

David Hasselhoff, fostul star din serialul „Beywatch', are acum 64 de ani şi traversează una dintre cele mai frumoase etape din viaţa lui. De anul trecut este logodit cu Hayley Roberts, cu 27 de ani mai tânără decât el, alături de care trăieşte o poveste de dragoste pasională.

 

Cei doi au fost acum surprinşi pe plajă în Miami, iar apariţia lor nu avea cum să treacă neobservată. Hayley a atras toate privirile cu costumul ei de baie roz din două piese, iar David a părut să fie într-o formă fizică foarte bună, după ce ani de zile s-a confruntat cu problemele legate de alcool.

 

David urmează să se căsătorească cu Hayley, iar acesta va fi cel de-al 3-lea mariaj al său, iar de data aceasta el crede că va fi cu noroc. David a mai fost căsătorit cu cântăreaţa Catherine Hickland şi cu actriţa Pamela Bach, împreună cu care are şi doi copii.

 

David şi Hayley s-au întâlnit în urmă cu 6 ani, când ea a venit şi i-a cerut un autograf în timp ce actorul filma pentru emisiunea „Britain’s Got Talent'. Cel supranumit The Hoff a acceptat cu o singură condiţie: ca ea să-i dea numărul de telefon.

 

Anul trecut, David a cerut-o în căsătorie în timpul unui picnic romantic pe o plajă tot din Malibu. „Nu m-am îndoit nicio secundă de ceea ce fac.', a povestit cu entuziasm actorul.

 

Foto: Hepta

 

David Hasselhoff, pe plajă cu logodnica cu 27 de ani mai tânără. Imagini hot cu cuplul!David Hasselhoff, pe plajă cu logodnica cu 27 de ani mai tânără. Imagini hot cu cuplul!

 

  

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter