După ce Lora a mărturisit că a fost bătută de fostul soț, Dan Badea se apără și face primele declarații

Publicat pe

După ce Lora a mărturisit că a fost bătută și umilită în fosta căsnicie, Dan Badea reacționează și se apără de acuzațiile aduse.

Invitată la emisiunea „Dincolo de aparențe' de la Antena Stars, Lora a povestit despre bătăile și umilințele îndurate în fosta căsnicie și despre faptul că i s-a impus să renunțe la muzică, făcând referire la Dan Badea. Actorul de stand-up, însă, se apără și spune că în declarația Lorei nu este vorba de el, ci de un alt fost iubit care o agresa.

„EVITAŢI CONFUZIILE!!! Am fost informat că se fac speculaţii în presă cum că aş fi fost violent cu fosta soţie, speculaţii născute în urma unor declaraţii făcute de ea într-un interviu. Ea face referire în acel interviu la un fost iubit, relaţie pe care a avut-o înainte ca noi să fim împreună, relaţie în care a suportat atât violenţe verbale cât şi fizice, fapte pe care mi le-a spus chiar ea şi despre care a mai relatat şi în trecut în anumite interviuri. Nu am fost niciodată violent, sunt împotriva violenţei de orice fel, atât verbale cât şi fizice! Recomand ca pe viitor în declaraţiile de presă să se folosească subiect şi predicat şi informaţia să fie clară pentru a nu se lăsa loc de interpretări ce îmi pot periclita imaginea! Vă mulţumesc!', a spus Dan Badea.

Lora nu a comentat până acum faptul că nu despre Dan Badea ar fi vorba în interviul ei.

Alexandra Popescu

Foto: Facebook

Citește și:

Lora, bătută și umilită de Dan Badea. „Am urlat în pernă şi apoi m-am ascuns în baie' – Amănunte șocante

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter