Claudia Cardinale a dezvăluit cel mai dureros secret al său: a rămas însărcinată la 17 ani în urma unui viol

Publicat pe

Festivalul de film de al Cannes îşi va deschide porţile pe 17 mai, iar muza ediţiei cu numărul 70 este actriţa italiană Claudia Cardinale a cărei imagine apare pe afişul festivalului.

 

Într-un interviu acordat pentru Le Monde, celebra actriţă a făcut una dintre cele mai emoţionante mărturisiri, dezvăluind că la 17 ani a fost victima unui viol în urma căruia a rămas însărcinată.

 

A ales să-şi aducă pe lume copilul, un băieţel pe nume Patrick, care, în mod paradoxal, a reprezentat o adevărată salvare pentru ea. Cu gândul la Patrick a ales să muncească, iar ceea ce ea este astăzi i se datorează copilului ei: „Nu aş fi ajuns aici dacă naşterea fiului meu, în urma unui viol, nu m-ar fi determinat să mă angajez în cinematografie pentru a mă întreţine şi a fi independentă. Pentru el am făcut asta. Pentru Patrick, bebeluşul pe care am vrut să-l păstrez în ciuda circumstanţelor şi a scandalului pe care l-ar fi putut isca o naştere în afara căsătoriei'.

 

Claudia Cardinale a început să joace atunci în primele ei filme, însărcinată fiind, producătorul italian Franco Cristaldi fiind cel care a ajutat-o în acea perioadă.

 

Actriţa a născut la Londra, iar în primii ani de viaţă ai lui Patrick l-a prezentat pe acesta ca fiind fratele ei mai mic, o minciună pe care actriţa avea să o regrete toată viaţa.

 

„Când Patrick avea 6-7 ani am chemat un ziarist şi i-am mărturisit că acesta este fiul meu' a declarat actriţa în vârstă de 79 de ani care a mai dezvăluit că ea şi Patrick, care locuieşte acum la Roma, au o relaţie excelentă. „Familia este cea mai importantă', a mai spus actriţa italiană.

 

Florentina Liutic, Foto: Hepta

 

Vezi si:

 

Cele mai frumoase rochii de la Festivalul de Film de la Cannes din 2016

 

Claudia Cardinale a dezvăluit cel mai dureros secret al său: a rămas însărcinată la 17 ani în urma unui violClaudia Cardinale a dezvăluit cel mai dureros secret al său: a rămas însărcinată la 17 ani în urma unui viol
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter