Paştele în familia Elenei Băsescu. Copiii au atras toate privirile

Publicat pe de Cristina Pîrvu

Paştele în familia Elenei Băsescu. Sărbătorile sunt un bun prilej în care familia se reuneşte, petrec împreună momentele speciale. Aşa a făcut şi fiica cea mică a lui Traian Băsescu. În centrul atenţiei au fost nepoţii care s-au distrat la vâmătoare de ouă. 

Elena Băsescu a ales ca anul acesta, de Paşte, să fie alături de familia sa, de copiii care o fac aşa de fericită. A demonstrat de multe ori că este o mămică model! Anul acesta, sărbătorile au surprins-o cu cei mici. Vedeta a ascuns ouă prin grădină după cum este tradiţia, iar Sofia, Traian Junior şi verişorul lor, fiul Ioanei Băsescu, au pornit la vânătoare.

Micuţii au avut coşuleţe şi aşa au căutat ouă roşii. Fiica cea mică a lui Traian Băsescu le-a făcut fotografii şi  încărcat imaginile în mediul online. Au zâmbetele până la urechi.

Și mamă și tată pentru copiii ei

În noaptea de Înviere nu au stat acasă, au mers împreună să ia Lumină. Aşa e tradiţia. Copiii au mers şi ei, însă Sofia a obosit, a stat în cârca mamei. Deşi mai are aproximativ o lună şi va naşte, Elena nu i-a refuzat fiicei dorinţa, deși pentru sarcina avansată gestul este destul de riscant. Aceasta a declarat că este foarte fericită: „Dintre toate cele trei sarcini de până acum, aceasta este cea mai uşoară”. 

Paştele în familia Elenei Băsescu. Copiii au atras toate privirilePaştele în familia Elenei Băsescu. Copiii au atras toate privirile

Elena Băsescu, declaraţii despre al treilea copil

„Mărturisesc că am superstiţii. Nu am făcut pregătiri înainte de acest moment, pentru că am păstrat, de la Sofia şi Traian Junior, mobilierul şi accesoriile necesare.  Oricum, la câtă bucurie a adus acest copil şi în familia mea, şi în familia lui Cătălin, cu siguranţă nu-i va lipsi nimic. (…) 

Sofia şi Junior vor avea o surioară. Mi-am dorit mult o surioară pentru Sofia, ca să aibă relaţia pe care o am eu cu sora mea. Momentan, vom avea şi un echilibru perfect în familie: doi băieţei, şi două fetiţe, având în vedere că Ioana are un băieţel de trei ani.”, ne-a declarat Elena în exclusivitate.

Foto: VIVA!, Facebook 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter