Paula Chirilă a divorțat! Motivul pentru care vedeta a pus punct căsniciei

Publicat pe

Vestea că Paula Chirilă a divorțat a luat prin surprindere pe toată lumea. Prezentatoarea TV și soțul ei și-au spus adio în mare secret.

După o căsnicie de aproape 11 ani cu Marius Aciu, vedeta a decis să pună punct mariajului, deși cei doi au împreună o fetiță pe nume Carla. Prezentatoarea TV a renunțat și la verighetă, lucru care a fost observat de cei din jur la un eveniment monden.

Paula Chirilă a confirmat divorțul de tatăl copilului său. „E adevărat. Până la urmă tot trebuia să se afle. E adevărat. Drumurile noastre s-au despărțit. Am luat-o pe căi diferite, încercăm să ne găsim fiecare. Da, am divorțat. Ne pare rău. Am purtat o discuție firească și am ajuns la decizia asta comună. E o decizie bună pentru amândoi. Am ținut cumva ascuns, nu știu cum s-a aflat, bănuiesc că au intuit. Da, sunt o femeie liberă de vreo lună și ceva. Nu sunt genul care să sune oamenii. Mereu am fost destul de discretă. Până la urmă tot se afla. Mă simt foarte confuză, încerc să trec și să mă afund în muncă în perioada asta și încerc să nu mă gândesc la nimic. Nu mai încerc sa îmi fac planuri de viitori, că nu sunt sigură nici de ziua de mâine. Cred că am învățat niște lecții foarte importante de viață și dacă va fi cazul, le voi aplica într-o altă relație. Marius e o persoană minunată, am avut o căsnicie frumoasă, de 12 ani, avem un copil frumos împreună pe care încercăm să-l creștem echilibrat. Și încerc să trec cum pot peste perioada asta, mai ales că sunt și sărbătorile. Crăciunul sper să-l petrecem împreună. Suntem împreună pentru Carla. Ne vedem aproape zilnic. Încercăm să o facem să nu simtă ce se petrece între noi, ne sfătuim în privința ei. Suntem prinși, să zic așa', a declarat Paula Chirilă pentru Antena Stars.

Se pare că divorțul a afectat-o pe vedetă, iar aceasta a slăbit 10 kilograme. Recent, Paula Chirilă a fost prezentă la un eveniment caritabil, unde a fost însoțită de fiica sa, Carla. Cu doar o seară în urmă, prezentatoarea TV și-a făcut apariția la un eveniment monden, unde a zâmbit toată seara, încercând să ascundă problemele prin care trece.

Paula Chirilă și Marius Aciu au mai vrut să divorțeze

În anul 2015, prezentatoarea TV și soțul ei au mai fost la un pas să o ia pe drumuri diferite. La vremea respectivă, Paula Chirilă și Marius Aciu au locuit separat, însă până la urmă s-au împăcat. Cum ulciorul nu merge de multe ori la apă, vedeta și bărbatul lângă care a trăit mai bine de 11 ani și-au spus adio definitiv.

FOTO: Libertatea

Diana Stamen

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter