Cele mai bune idei de cadouri de Crăciun pentru bărbații din viața ta

Publicat pe

Opțiunile par mereu limitate când vine vorba despre daruri pentru ei. Să mergi, oare, pe un parfum și anul ăsta? Nu e cazul, avem noi câteva idei mai bune!

Pentru noi, femeile, există o mulțime de opțiuni pentru cadouri, însă când vine vorba despre daruri pentru bărbați, parcă numai parfumurile, fularele și poate ceva de îmbrăcat sunt singurele posibilități. Fie că vorbim despre soț, frate, tată sau cumnat, cu toții merită mai mult anul ăsta, iar dacă nu ai nicio idee pentru un cadou special, care să nu fie doar un alt clișeu, ne-am gândit să facem noi o listă pentru tine:

 

  • Un cadou pe care să-l folosească zilnic

 

Când vine vorba despre cadouri pentru bărbații fumători, multe dintre noi ne îndreptăm atenția spre produse speciale din tutun – țigări de foi cu diverse arome – sau poate o brichetă deosebită. Ai putea, totuși, să mergi pe ceva mai practic și să alegi ceva care să fie utilizat zilnic. Cum de obicei bărbații sunt și pasionați de tehnologie, un dispozitiv precum IQOS s-ar putea dovedi o alegere potrivită.

O să-l folosească zilnic și îi va schimba complet obiceiul de a fuma. E un cadou util, dar și practic, iar dacă vorbim despre un bărbat care are obiceiul de a fuma în casă, este și un cadou ce va elibera locuința de mirosul greu de țigară.

  1. Aparatul pe care orice bărbat și-l dorește

Orice bărbat, chiar și dacă poartă barbă sau mustață, folosește un aparat de ras. Poți, așadar, să-i cumperi un aparat de bărbierit electric, sau poate un aparat de tuns barba. Chiar și dacă e un tip care apreciază metoda tradițională de bărbierit, cu siguranță s-ar bucura să treacă la un nivel nou, care să îi permită să treacă prin ritualul acesta de îngrijire într-un mod mai rapid și mai eficient.

  1. Un cadou interesant pentru bărbații care apreciază vinul

O mulțime de bărbați sunt pasionați de vinuri și apreciază aromele licorii bahice. Chiar dacă faci cadou unui colecționar care s-ar putea lua la întrecere cu un somelier când vine vorba de vinuri, tot poți să-l surprinzi cu un produs din această sferă. Un vin natural, complet diferit de ce a mai gustat înainte, ar putea să fie o noutate atât pentru cei care și-au răsfățat papilele cu soiuri alese, cât și pentru cei care beau doar ocazional vin.

L-ar putea savura la masa de Crăciun sau poate la cea de Revelion și cert este că ai toate șansele să îi oferi ceva cum nu a mai gustat, pentru că nu sunt prea mulți producători care să mizeze pe vinuri bio.

  1. Gadgeturile sunt mereu o idee bună

Un bărbat pasionat de gadgeturi apreciază atât produsele noi, cât și accesoriile pentru lucruri pe care le au deja sau produse care să îi ajute să se bucure și mai mult de electronicele lor. Pentru un bărbat pasionat de sport ai putea alege o bratară de fitness, pentru cei care și-au luat deja ultimul telefon lansat, un docking station e o idee excelentă, iar pentru cei pasionați de jocuri ochelarii de Realitate Virtuală sunt, în mod cert, o opțiune de luat în calcul. Din această sferă mai poți miza pe o baterie externă, un încărcător wireless sau poate niște căști wireless.  

Indiferent despre ce bărbat e vorba – iubitul, colegul, șeful sau cineva din familie, cu siguranță se va bucura să primească oricare dintre cadourile de mai sus, nu crezi?

Sursa foto: Jacob Lund/Shutterstock

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter