Persoana care i-a fost alături Andreei Bălan 15 ani. Ştie toate secretele artistei

Publicat pe

Andreea Bălan, despre scandalul cu impresarul. De-a lungul anilor, artista a muncit din greu, dar a obţinut şi roade, este acum una dintre cele mai cunoscute cântăreţe de la noi. Acest lucru nu a ferit-o însă de scandaluri. Le rememorează şi acum alături de persoana care i-a fost alături timp de 15 ani!

Una dintre dansatoare şi, totodată, prietenă i-a fost alături Andreei Bălan timp de 15 ani. Ea a ştiut despre neînţelegerile cântăreţei cu Săndel Bălan, tatăl său, dar şi despre perioada cu impresarul Marius Gavrilă. Într-un videoblog postat recent de Andreea, cele două povestesc despre acele momente, despre cum au depăşit împreună acele situaţii.

Cântăreaţa îşi suna dansatoarea, îi povestea plângând prin ce trecea, iar ea îi oferea cele mai bune sfaturi. Acele momente au trecut, Andreea are o familie frumoasă alături de George Burcea şi fetiţa lor.

Are în prezent multe proiecte în derulare, multe concerte şi evenimente private pe care le onorează. Împreună cu echipa sa face un show unic în România.

„Niciun alt artist din industria muzicală din România nu are o dansatoare timp de 15 ani. (…) Pe scenă ne înţelegem din priviri. (…) Avea 15 ani când a venit la mine în trupă şi aia a fost prima preselecţie. Începusem cu două dansatoare. Am avut şi 150 şi unele au plecat şi pe altele le-am dat afară. (…) M-ai ajutat, când am avut probleme cu iubitul, cu iubiţii, cu tata, cu toţi. Pe Cristina o sunam noaptea şi îi spuneam ia uite ce mi-a făcut…Nu mai sufăr cum sufeream înainte. Sunt mai diplomată, nu mai ţip, nu mai urlu. (…) Vreau să îţi mulţumesc că ai fost lângă mine în cele mai grele momente. Când m-am despărţit de răposatul, când m-am certat cu impresarii nebuni, cu ăla obez, când nu mai ştiu ce scandaluri au apărut, au trecut…A fost tot timpul lângă mine în cei 15 ani.”, a spus Andreea Bălan pe vlogul său.

„Sufereai şi am ştiut tot ce se întâmplă în familia ta. Te-am ajutat. Ai evoluat şi eşti omul pe care îl vedem cu toţii acum.”, a reacţionat Cristina, dansatoarea Andreei.

Adevărata relație dintre Andreea Bălan și Andreea Antonescu

Au încercat în repetate rânduri să mai colaboreze, însă niciodată nu s-a ivit ocazia. Andreea Bălan continuă cu muzica și cu spetacolele, în timp ce Andreea Antonescu a cam dispărut din această lume în ultima perioadă. Andreea Bălan ne-a dezvăluit motivul pentru care nu a existat o colaborare între ele două.

'Am încercat de-a lungul anilor de foarte multe ori să mă reunesc cu Andreea. Nu s-a legat pentru că ea avea alte proiecte, eu poate nu eram într-un moment potrivit. Generația nouă habar n-are ce este Andre. Să facem o colaborare doar așa pentru generația noastră.', a declarat Andreea Bălan pentru Revista VIVA!.

Andreea Balan şi trupa sa de dansatoare

Andreea Balan şi trupa sa de dansatoare

Foto: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter