Petra Nemcova - gafă vestimentară teribilă la gala amFAR de la Cannes

Publicat pe

În acest an, la Festivalul de Film de la Cannes, vedetele au fost victimele celor mai multe gafe vestimentare pe covorul roșu și nu numai. Încă din prima seară, Bellei Hadid i-a jucat rochia feste și i-a lăsat lenjeria intimă la vedere și de atunci putem număra o mulțime de celebrități care și-au arătat lenjeria fie intenționat, fie din greșeală.

Rochiile sparte pe picior au fost preferatele vedetelor în acest an la Cannes, însă au fost și cele mai buclucașe. Printre cele care au comis-o la celebrul festival de film se numără și Petra Nemcova, care le-a oferit fotografilor o imagine nu prea plăcută.

Petra a purtat o rochie bleu vaporoasă, cu trenă și spartă prea mult pe picior. În momentul când și-a făcut apariția la gala amFAR din acest an de la Cannes, vedeta nu a fost atentă la cum îi zboară rochia, așa că toată lumea a putut să îi vadă lenjeria intimă, dar și un detaliu mai puțin plăcut pentru o femeie. De aproape se poate observa o iritație în zona inghinală. Dar, chiar dacă a gafat teribil, Petra a zâmbit încontinuu și a cochetat cu camerele de filmat.

Petra Nemcova - gafă vestimentară teribilă la gala amFAR de la CannesPetra Nemcova - gafă vestimentară teribilă la gala amFAR de la Cannes

Alexandra Popescu

Foto: Hepta

Citește și:

Vedete la gala amFAR de la Cannes. Bella Hadid a purtat o ținută mult prea sexy și s-a văzut tot! 

Abonează-mă la newsletter Abonează-mă