Vedete la gala amFAR de la Cannes. Bella Hadid a purtat o ținută mult prea sexy și s-a văzut tot!

Publicat pe

Gala amFAR a ajuns la cea de-a 24-a ediție, așa că vedetele au strălucit și de această dată la Cannes. În ținute provocatoare, care le lăsau lenjeria la vedere, în rochii lungi și strălucitoare sau în rochii vaporoase și extrem de sexy, toate au arătat senzațional.

Ce mai provocatoare apariție a serii a fost, cu siguranță, Bella Hadid. Aceasta a purtat o rochie transparentă, care îi lăsa lenjeria la vedere și care avea un decolteu adânc și poate fi încadrată ca cea mai sexy vedetă din acest an de la Cannes, toate aparițiile ei fiind extrem de comentate. Irina Shayk, de această dată, nu și-a mai pus în valoare silueta și a purtat o rochie lungă, cu paiete, decoltată.

Karolina Kurkova a arătat spectaculos într-o rochie lungă, colorată și tranparentă, cu franjuri și putem spune că a avut una dintre cele mai bune apariții de la gala amFAR.

Dar iată care sunt vedetele care au luat parte la eveniment!

Vedete la gala amFAR de la Cannes. Bella Hadid a purtat o ținută mult prea sexy și s-a văzut tot!Vedete la gala amFAR de la Cannes. Bella Hadid a purtat o ținută mult prea sexy și s-a văzut tot!

Alexandra Popescu

Foto: Hepta

Citește și:

Vedete la Gala amfAR de la New York – La 61 de ani, Iman a fost cea mai stylish 

Abonează-mă la newsletter Abonează-mă