Robert Pattinson a dat lovitura la Cannes – Filmul “Good Time”, ovaționat în picioare minute în șir!

Publicat pe

Festivalul de la Cannes e în plină desfășurare și deja încep să se contureze câștigătorii. Una dintre surprizele plăcute ale acestei ediții a fost actorul Robert Pattinson, care a avut o prestație surprinzătoare în filmul Good Time'.

 

Festivalul de la Cannes 2017

 

Robert Pattinson (31 de ani) este, fără  doar și poate, noul sex-simbol al acestei generații. Actorul amintește oarecum de James Dean, iar aspectul lui de rebel neînțeles i-a adus milioane de admiratoare în toată lumea. Cu siguranță, nici el nu a realizat, atunci când a acceptat să joace în saga Twillight', ce impact va avea acest film, devenit deja iconic, și nici ce succes va avea vampirul Edward la doamne și domnișoare. Din momentul în care s-a aflat că el și personajul Bella (Kristen Stewart) sunt un cuplu și în viața reală, numărul fanilor a crescut și mai mult, cei doi iubiți devenind ținta principală a publicațiilor din lumea întreagă.

 

Secvență din filmul „Good Time”

 

Din păcate, relația lor s-a destrămat în momentul în care Kristen l-a înșelat pe Robert cu un regizor. În plus, după ce s-au despărțit, actrița a descoperit că, de fapt, are (și) o altă orientare sexuală și și-a găsit o iubită, așadar lovitura a fost dublă pentru Robert. Între timp, actorul a intrat oarecum într-un con de umbră și presa începuse deja să facă pronosticuri asupra carierei lui în cădere liberă, pentru Pattinson existând riscul să devină actorul unui singur rol. Și tocmai când nimeni nu se aștepta, Robert a revenit, dând lovitura la Cannes cu un rol de excepție în thriller-ul Good Time'.

 

 

Robert Pattinson este extrem de convingător în rolul unui spărgător de bănci care încearcă fără succes să rupă legătura cu trecutul și cu anturajul infracțional. Fără voia lui, personajul interpretat de Pattinson se trezește târât într-o lume de plină de violență, într-o cursă contracronometru palpitantă, pentru a-și salva fratele ajuns după gratii. La sfârșitul filmului, sala a ovaționat minute în șir, s-a fluierat, s-a aplaudat și s-a strigat Great job! și Bravo! Pe site-urile de socializare, aprecierile au curs, concluzia unanimă fiind: Putem cu ușurință să-l vedem pe Robert Pattinson câștigând tot soiul de premii pentru cea mai bună performanță a carierei sale în Good Time – Cannes, Globuri, Oscar…' Chiar dacă Pattinson o să fie asociat toată viața lui cu vampirul Edward, cu siguranță nu va fi actorul unui singur rol. Pentru Robert chiar urmează… Good Time(s).

 

 

 

 

Oana Pantazi

Foto: Hepta

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter