Cele mai sexy vedete de la Viva Party 2017

Publicat pe

În acest an, vedetele au ales cele mai frumoase ținute pentru Viva Party. Rochii scurte, lungi, mai largi sau mai mulate, salopete sexy sau tranparente, toate au fost speciale pe covorul roșu. Și pentru că nu putem altfel, am ales și cele mai sexy ținute de la petrecere.

Încă de la început, Alina Eremia și Monica Tand au spart gheața și și-au făcut apariția în niște ținute extrem de provocatoare de la care nimeni și-a putut lua privirea. Alessandra Stoicescu a fost și ea una dintre surprizele serii și a purtat o rochie lungă, transparentă, iar Sore s-a făcut remarcată prin intermediul unei rochii extrem de scurtă, cu franjuri.

De asemenea, Andra a fost extrem de sexy într-o ținută formată dintr-o cămașă albă, până la genunchi, peste care a adăugat o fustă aurie, tranparentă, iar în talie a purtat un corset stil portjartier, negru.

Iată cine sunt cele mai sexy vedete de la Viva Party 2017!

 

Mulțumim sponsorilor care au fost alături de noi la Viva! party 2017: Avon, Mercedes-Benz, Pandora, Tastemakers şi Mort Subite.

Multumim Martini & Evian, Atelierelor ILBAH & Mirunei Ardelean pentru decor, M.Marquise&Deichmann pentru vestimentația hostesselor de la agenția B Models.

Multumim Flavours in the [email protected] Diplomatic

Cele mai sexy vedete de la Viva Party 2017Cele mai sexy vedete de la Viva Party 2017

Alexandra Popescu

Citește și:

Citește și:

Cele mai sexy decolteuri de la Viva Party 2017

Vedete cu picioarele la vedere la Viva Party 2017! Iată cine a avut cea mai scurtă rochie!

Cele mai frumoase cupluri de la Viva! Party 2017

Cei mai sexy bărbați de la Viva Party 2017 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter