Cei mai sexy bărbați de la Viva Party 2017

Publicat pe

Dacă despre prezențele feminine de la Viva Party 2017 s-a tot vorbit, ne-am gândit să nu neglijăm nici bărbații de la petrecere pentru că au fost câțiva care au avut niște apariții super hot.

 

Chiar dacă femeile sunt, de obicei, în centrul atenției, joi seară și bărbații au fost cei care au atras multe priviri. Eleganți, sexy și cu atitudine, unii dintre cei mai râvniți masculi din showbiz-ul românesc au pășit pe covorul roșu și au făcut multe fete să suspine. Dar cum ce-i mai bun e luat de obicei, și bărbații hot de la Viva Party au venit însoțiți de partenerele lor.

 

Bogdan Vlădău, Radu Vâlcan sau Ciprian Marica au fost doar câțiva dintre cei care s-au făcut remarcați la Viva Party, însă nu îi putem neglija nici pe Adi Sînă sau Stephan Pelgher.

 

Iată cine sunt cei mai sexy bărbați de la majoratul Revistei Viva!

 

Mulțumim sponsorilor care au fost alături de noi la Viva! party 2017: Avon, Mercedes-Benz, Pandora, Tastemakers şi Mort Subite.

Multumim Martini & Evian, Atelierelor ILBAH & Mirunei Ardelean pentru decor, M.Marquise&Deichmann pentru vestimentația hostesselor de la agenția B Models.

Multumim Flavours in the [email protected] Diplomatic

Cei mai sexy bărbați de la Viva Party 2017Cei mai sexy bărbați de la Viva Party 2017

Alexandra Popescu

Citește și:

Cele mai sexy decolteuri de la Viva Party 2017

Vedete cu picioarele la vedere la Viva Party 2017! Iată cine a avut cea mai scurtă rochie!

Cele mai frumoase cupluri de la Viva! Party 2017 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter