Vedete cu picioarele la vedere la Viva Party 2017! Iată cine a avut cea mai scurtă rochie!

Publicat pe

La majoratul Revistei Viva, vedetele au îndrăznit și unele dintre ele au ales ținute sexy, care să le pună în valoare picioarele tonifiate.

Dacă unele vedete pun accentul pe decolteu, altele mizează pe picioare, așa că Alina Eremia, Sore sau Ileana Badiu au făcut senzație în niște rochii scurte, care au întors multe priviri. De la Alina Eremia mulți bărbați, dar și femei, nu și-au putut lua privirea atunci când și-a făcut apariția într-o rochie argintie, extrem de scurtă și mulată.

De asemenea, Ilinca Vandici a îndrăznit și, deși este însăcinată în luna a 8-a, aceasta și-a pus în valoare picioarele lungi printr-o rochie scurtă, albă.  Și Nicole Cherry a atras atenția într-o rochie albă, cu franjuri, dar hai să vedem cine sunt vedetele cu cele mai scurte rochii de la Viva Party 2017!

Vedete cu picioarele la vedere la Viva Party 2017! Iată cine a avut cea mai scurtă rochie!Vedete cu picioarele la vedere la Viva Party 2017! Iată cine a avut cea mai scurtă rochie!

Alexandra Popescu

Citește și:

Ilinca Vandici – cea mai sexy graviduță a serii la Viva Party 2017. A arătat senzațional într-o rochie extrem de scurtă și mulată

Vedete pe covorul rosu la petrecerea Viva! 18 ani 

dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă