Stilistul Ovidiu Buta a comentat ţinutele vedetelor de la Viva! Party 2017. Ce note au primit Carmen Brumă, Anca Serea sau Ileana Badiu - VIDEO

Publicat pe

Viva! a sărbătorit 18 ani de la apariţia primului număr la Flavors in the [email protected] Diplomatic într-o atmosferă cu totul specială. Vedete de top din televiziune, film, modă şi muzică au petrecut câteva ore alături de noi, etalându-şi ţinutele semnate de designeri celebri şi şi-au amintit de apariţiile în revista Viva! de-a lungul anilor.

 

Stilistul Ovidiu Buta a fost alături de Viva! la petrecerea de 18 ani, cel mai aşteptat şi glam eveniment al anului, şi a comentat ţinutele cu care vedetele şi-au făcut apariţia pe covorul roşu. Carmen Brumă, Anca Serea sau Ileana Badiu sunt câteva dintre vedetele care au reuşit să se remarce prin outfit-urile lor.

 

Carmen Brumă a purtat aseară o ținută albă, din două piese, care a fost apreciată de Ovidiu Buta. E o ținută confortabilă. De multe ori trebuie să mai și exagereze cu accesoriile. Aș da nota 9. Este o apariție de nota 9. Ideea e să te joci cu imaginea ta'.

Anca Serea şi Adi Sînă sunt protagoniştii numărului aniversar VIVA!, iar aceştia au avut aseară o apariţie perfectă. Anca i-a atras atenţia lui Ovidiu Buta cu rochia sa gri, extrem de elegantă. „Este o apariție încântătoare din această seară. Îi dau 10. Adi este întotdeauna bine. Fiți mai relaxați',  a spus Ovidiu.

La fel ca în fiecare an, Ileana Badiu a bifat aseară o nouă apariţie sexy la petrecerea Viva! ' M-am tuns special pentru acest eveniment, acum trebuie să mă obișnuiesc',  a spus Ileana.  „Te prinde bine. Îți vine foarte bine. Unde ți-au dispărut fustele mini? Ești în mini sacou',  a observat Ovidiu Buta.

 

Mulțumim sponsorilor care au fost alături de noi la Viva! party 2017: Avon, Mercedes-Benz, Pandora, Tastemakers şi Mort Subite.

Multumim Martini & Evian, Atelierelor ILBAH & Mirunei Ardelean pentru decor, M.Marquise&Deichmann pentru vestimentația hostesselor de la agenția B Models.

Multumim Flavours in the [email protected] Diplomatic

 

Vezi si:

Vedete pe covorul rosu la petrecerea Viva! 18 ani

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter