Pink - discurs emoționant pentru fiica sa la MTV Video Music Awards 2017: „Draga mea, nu ne schimbăm. Luăm...”

Publicat pe

Cântăreața Pink a fost câștigătoarea premiului The Michael Jackson Video Vanguard la MTV Video Music Awards 2017.  Aceasta a ținut un discurs emoționant pentru fiica sa de șase ani, Willow Hart.

Pink a vorbit despre iubirea de sine, explicând criticile care i-au fost adresate atât ei cât și fiicei ei.

„Acum puțin timp, când îmi duceam fata la școală, aceasta mi-a spus din senin: „Sunt cea mai urâtă fată pe care o cunosc'. Iar eu i-am spus „Huh?' și ea a răspuns: „Da, arat ca un băiat cu păr lung', a declarat cântăreața.

Vezi și: Vedetele best dressed la MTV – Video Music Awards

 Compozitoarea nu i-a spus fiicei sale nimic în acel moment. În schimb, s-a dus acasă și a făcut o prezentare în PowerPoint cu staruri rock și artiști androgeni care nu încearcă să își ascundă adevărata natură.

„Artiști care probabil sunt batjocoriți în fiecare zi din viața lor, dar aceștia continuă să ne inspire… și acești artiști sunt Michael Jackson, George Michael, Elton John, și mulți alții', a continuat americanca.

'Și după am întrebat-o: „Cum crezi că arăt?' și mi-a răspuns: „Ești frumoasă'. I-am mulțumit și după i-am spus: „Când oamenii mă batjocoresc, asta folosesc. Zic că arăt ca un băiat… că am un corp prea puternic'. Am întrebat-o dacă îmi las părul să crească sau dacă încerc să îmi schimb corpul. A răspuns „Nu, mamă'. După am întrebat-o daca sunt sold out arenele la concertele mele, si a răspuns că da. Așa ca i-am spus: „Deci draga mea. Nu ne schimbăm. Luam pietrișul din scoică și îl transformăm într-o perlă. Și ajutăm alți oameni să se schimbe ca să vadă mai multe feluri de frumusețe…', a spus cântăreața în vârstă de 37 de ani.

Laura Oaida

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter