Vedetele best dressed la MTV – Video Music Awards

Publicat pe

Ceremonia de decernare a Video Music Awards a adunat ieri seară, în Los Angeles, toată crema muzicii de peste ocean. În timp ce Kendrick Lamar și Ed Sheeran au câștigat cele mai importante premii, o altă competiție, purtată în paralel – cea a celor mai bine îmbrăcate vedete – și-a desemnat și ea câștigătorii. Iată care au fost vedetele best dressed la MTV – Video Music Awards!

 

La un eveniment de anvergura MTV – Video Music Awards așteptările au fost mari nu doar în privința câștigătorilor trofeelor, ci și a ținutelor purtate de vedete, care au reușit să uimească și de data asta prin îndrăzneală, nonconformism și ingeniozitate. Dacă vă mai amintiți rochia din bucăți de carne purtată în 2010 de Lady Gaga, outfitul mai mult decât minimalist al lui Miley Cyrus din 2015 sau ținuta halucinantă a lui Nicky Minaj din 2011, nimic nu ar mai putea să ne mire, în schimb, anul acesta au fost celebrități care ne-au surprins mai mult decât plăcut, printre ele fiind Demi Lovato, Katy Perry și Lorde. Ele au făcut parte dintre câștigătorii în materie de fashion ai competiției, reușind să pună în evidență cu multă atitudine latura creativă a designerilor cărora le-au purtat creațiile. Iată o galerie foto cu cele mai reușite ținute ale evenimentului!

Vedetele best dressed la MTV – Video Music AwardsVedetele best dressed la MTV – Video Music Awards

Oana Pantazi

Foto: Hepta 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter