Posteriorul lui Kit Harington în ultimul episod al sezonului 7 „Game of Thrones” a cucerit internetul: „Cea mai importantă parte a finalului de sezon”

Publicat pe

Ultimul episod din sezonul 7 al serialului „Game of Thrones' a fost, cu siguranță, cel mai așteptat, dar și cel mai vizionat din istoria serialului. Toți fanii abia așteptau să vadă o scenă de sex între Jon Snow și Daenerys Targaryen, care s-a dovedit a fi un incest după ce a ieșit la iveală că ce doi sunt rude: mama dragonilor este mătușa lui Jon.

Însă dacă scena în sine nu a fost cea mai intensă de până acum, fundul lui Jon Snow, interpretat de Kit Harington, a fost atracția serii.

„Deci #GameOfThrones m-a învățat că sunt împotriva incestului între gemeni, dar incestul mătușă-nepot este absolut normal', a scris un fan pe Twitter, făcând referire la incestul dintre cele două personaje care încă nu au aflat de rudenia dintre ei.

Citește și: Nicole Scherzinger a fost bulimică: „Credeam că trebuie să fiu mai slabă și…'

„Cea mai importantă parte a finalului de sezon', „Fundul lui Jon Snow este tot ce aveam nevoie pentru a-mi completa seara', au fost doar câteva dintre sutele de mesaje legate de posteriorul perfect al lui Kit.

Mai mult, fanii au continuat și consideră că apariția lui Kit Harington va rămâne în istoria Game Of Thrones.

„Putem să aplaudăm ușor fundul lui Jon Snow? Whoa!', „Sper ca posteriorul lui Jon Snow să primească un credit IMDB pentru această apariție', au scris câțiva fani pe Twitter.

Foto: Hepta

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter