Nicole Scherzinger a fost bulimică: „Credeam că trebuie să fiu mai slabă și...”

Publicat pe

Nicole Scherzinger, fosta solistă a trupei The Pussycat Dolls, a dezvăluit ca a fost bulimică o lunga perioadă din viața ei. Tulburarea alimentară a început la vârsta de 14 ani, aceasta criticându-și corpul de când era doar un copil.

„Mi-am criticat corpul încă de la o vârstă fragedă, iar la 14 ani am început să alerg. Mă duceam afară în miezul nopții și alergam, deoarece credeam că trebuie să fiu mai slabă și coapsele să arate într-un anumit fel', a mărturisit Nicole.

Bulimia a devenit mai gravă în momentul în care a intrat în trupă, deoarece tematica trupei era una sexi, iar Nicole se simțea presată sa arate cât mai bine posibil.

Citește și: Mark Zuckerberg este tată pentru a doua oară. Iată prima fotografie cu fetița sa!

„Când am intrat în trupa The Pussycat Dolls, problema s-a amplificat pentru că totul se baza pe a-ți arăta corpul… Dar ar trebui sa te accepți mai mult. Nu te critica și iubește-ți formele', a adăugat cântăreața de 39 de ani.

Deși acum își acceptă corpul și și-a revenit complet, această tulburare a avut un mare impact în viața ei.

„Mă simțeam închisă și mi-a furat toată fericirea, încrederea în sine și amintirile. O mare parte a fost în timpul trupei The Pussycat Dolls. Am foarte mulți fani și nu am vrut să dezvălui acest lucru pentru că mi-a fost rușine. Dar odată ce am vorbit despre asta, am realizat câți oameni am ajutat', a declarat Scherzinger.

Laura Oaida

Foto: Hepta

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter