Previziuni 2018: Doar patru zodii vor avea noroc cu carul în dragoste

Toată lumea vrea noroc în dragoste, dar doar patru zodii vor fi cu adevărat răsfățate în 2018 pe plan sentimental. Iată ce e scris în stele pentru cele mai norocoase semne ale zodiacului când vine vorba de iubire!

Săgetător

'Oglindă, oglinjoară, cine-i cea mai norocoasă din țară?' Nu este vreo noutate că Săgetătorul, guvernat de Jupiter, planeta norocului, este o zodie a șansei, dar la capitolul dragoste nu a fost niciodată fruntaș. Fiind aventuroși și libertini până la Dumnezeu, Săgetătorii și-au și făcut-o cu mâna lor, dar indiferent de firea ta, dacă ești născut în această zodie, 2018 este anul tău din punct de vedere sentimental. De fapt, astrologii spun că anul acesta ai cele mai mari șanse să îți găsești sufletul-pereche. Fii cu mare băgare de seamă mai ales în prima jumătate a lui 2018, acolo se află răspunsul la tot ce ți-ai dorit vreodată.

Sfat: dacă firea ta agitată și nerăbdătoare te-a lăsat să parcurgi articolul până aici, un lucru trebuie să iei în considerare – las-o mai moale cu prețioasa ta sete de libertate și permite-le celor ce merită să intre în universul tău. Vei avea parte de surprize frumoase, fără ca asta să însemne că cineva încearcă să îți fure independența.

Fecioară

Nu e nevoie să îți spunem noi, ai simțit-o deja: 2017 te-a răsfățat din punct de vedere sentimental. Ține-te bine, 2018 va fi și mai și! Tot ce trebuie să faci este să ai răbdare, mai ales dacă ești single, și să fii atent cu posibilele povești de dragoste, Saturn s-ar putea să-și bage coada și poate fi foarte nesuferit. Pe scurt, oricât de mult noroc îți e scris în stele, va trebui să muncești și tu un pic.  Cu toate că ești o fire rezervată, subtilă și nu îți arăți sentimentele fățiș, ca alte zodii, dragostea tot te va găsi, mai repede decât îți închipui tu. De fapt, s-ar putea să fie chiar sub nasul tău.  Dacă ești deja într-o relație, 2018 e anul în care veți trece la un alt nivel, gândește-te ce fel de piatră îți dorești la inelul de logodnă. Între timp, nu îți neglija partenerul, Saturn e cu ochii pe tine și nu ar fi prima dată când distruge chiar și cele mai trainice legături.

Sfat: ești o fire destul de conservatoare, nu e sfârșitul lumii dacă lași și tu un pic garda jos în 2018, persoanelor de sex opus le este greu să se apropie de tine. Astrele spun că vei avea experiențe intense, ar fi mare păcat să…nu îți împlinești destinul.

Pești

Ultimul semn al zodiacului, dar nu cel din urmă, mai ales când vine vorba de dragoste. Fii cu băgare de seamă la iunie 2018, se anunță ceva hot acolo. Începe vara, deci bronzul și briza mării vor juca un rol important în viața ta atunci, doar vorbim de mediul tău natural. Nu va fi greu să faci marea cucerire în 2018, ești poate cel mai empatic semn al zodiacului. Mereu atent la nevoile celorlalți, ușor adaptabil și cu o personalitate visătoare, s-ar putea ca 2018 să îți aducă în dar marea dragoste. Asta e răsplata pentru faptul că plângi mereu la filme. Ok, și pentru faptul că ești trup și suflet alături de ceilalți când le e greu.

Sfat: se știe, Peștii sunt artiștii zodiacului, așa că mai renunță la firea visătoare și nu mai idealiza poveștile din romane. Uită-te bine pe unde mergi, dacă sufletul-pereche nu sosește călare pe un cal alb cu corn în frunte, nu înseamnă că nu ți-ai găsit prințul. Scuze, viața e ceva mai cinică decât un roman siropos, deci nu e exclus ca prințul să între cu tine în vorbă la coadă la Mega Image.

Capricorn

În sfârșit! Suntem cu toții ușurați, cel mai serios semn al zodiacului are toate șansele să își găsească marea dragoste în 2018! Sau marea aventură, depinde cum privești lucrurile.  Ok, nu vei avea norocul chior al Săgetătorului, dar astrologii spun despre tine, dragă Capricornule, că 2018 va fi oricum, numai plictisitor nu. Va fi un an atipic, pentru că fie te vei îndrăgosti de o persoană total diferită de proiecțiile tale ambițioase, fie vei avea o aventură răsturnătoare de lumi, lucruri de neconceput pentru tine în acest moment. Cu alte cuvinte, vei pierde un pic controlul, dar nu e capăt de țară, vorbim de o zodie care planifică totul în amănunt și pe care o prinde adesea miezul nopții la muncă. Trebuie să fie tare obositor, lasă imprevizibilul să acționeze măcar o dată.

Sfat: ia o pauză de la planurile ambițioase, nu ți le fură nimeni. Respiră adânc, miroase florile, uită-te la oamenii pe lângă care treci, ia-ți o vacanță din când în când. Te așteaptă cel mai pasional an al vieții tale, întâmpină-l odihnită.

FOTO: pixabay.com

Oana Popoiag

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe viva.ro
Loading...