Prima imagine cu chipul fetiței lui Keo și a lui Misty

La doar o săptămână după ce a Keo a dezvăluit ce și-a botezat fetița departe de ochii presei, artistul a postat și prima imagine cu chipul fetiței sale și a lui Misty. Micuța Arya este foarte simpatică și le umple viața de bucurie celor doi părinți.

De când au devenit părinți, viața cuplului s-a schimbat radical. Keo și Misty radiază de fericire și adoră să petreacă timp alături de fetița lor. Micuța Arya este un copil vesel căruia nu-i lipsește absolut nimic. Artistul este topit după fiica lui.

'Arya, dragostea lu’ tati, mă bucură în fiecare dimineață cu cel mai dulce zâmbet din lume', a scris Keo pe una dintre rețelele de socializare.

Arya

Arya

Keo și Misty și-au botezat fetița în secret

Poate unul dintre cele mai frumoase evenimente, botezul Aryei Violeta a fost unul intim, departe de camerele de fotografiat sau de cele de filmat. Keo a declarat că evenimentul a fost unul deosebit de frumos care a avut loc la începutul lunii august, aşadar la opt luni de la naşterea fetiţei.

Ca locaţie, părinţii au ales oraşul Sibiu, acolo unde a fost botezat şi Keo. Se pare că Arya s-a bucurat de moment, nu a plâns, ba chiar a avut chef de joacă.

„Arya, Arya… Să ştii că a fost foarte frumos, am dorit să facem acest lucru un pic departe de ochii lumii. Am botezat-o la Sibiu, în biserica în care am fost şi eu botezat. A fost un preot foarte drăguţ, finuţ, Arya s-a simţit foarte bine, avea chef de joacă, ea mai voia în apă. A fost foarte ok, e dulce foc şi sunt înnebunit după ea. Am făcut botezul la începutul lunii august', a spus Keo într-o emisiune TV.

Citește și: Keo și Misty și-au botezat fetița în secret. 'A fost foarte frumos, departe de ochii lumii'

FOTO: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe viva.ro