Sărbătorita săptămânii! 10 fotografii sexy cu Nicoleta Luciu pe care nu le-ai mai văzut în altă parte

Publicat pe
Sărbătorita săptămânii! 10 fotografii sexy cu Nicoleta Luciu pe care nu le-ai mai văzut în altă parteSărbătorita săptămânii! 10 fotografii sexy cu Nicoleta Luciu pe care nu le-ai mai văzut în altă parte

Deși se apropie de 40 de ani și a dat viața agitată pe Miercurea-Ciuc, unde își crește liniștită copiii, rămâne una dintre cele mai hot femei din România. Iată 10 fotografii sexy cu Nicoleta Luciu din arhiva VIVA!, care prezintă evoluția ei din anii 2000 până astăzi.

Nicoleta Luciu tocmai și-a sărbătorit ziua de naștere, alături de familie, la Miercurea-Ciuc, orașul în care s-a mutat în urmă cu mai mulți ani pentru a-și crește liniștită cei patru copii. Deși iubește de mulți ani același bărbat, pe Zsolt Csergo, cu care s-a căsătorit în 2012, frumoasa brunetă continua să 'populeze' gândurile multor bărbați cu formele sale apetisante, care au făcut-o celebră la începutul anilor 2000. Mai precis, în 1999, când Nicoleta a fost desemnată Miss România. Acum vedeta se apropie de 40 de ani și, în ciuda celebrelor oscilații de greutate pe care le-a avut de-a lungul vremii, rămâne una dintre cele mai sexy femei din România.

Fotografii sexy cu Nicoleta Luciu

Nicoleta Luciu a împlinit, se pare, 38 de ani, deși nu și-a declarat niciodată public vârsta. Întrebată de Cristi Brancu în emisiunea acestuia câți ani a împlinit, bruneta s-a ferit să spună adevărata vârstă, glumind că a făcut 30 de ani și că același răspuns îl va da și când va atinge 50. S-a zvonit de-a lungul timpului că a făcut diverse operații estetice, cert este că după ce a dus două sarcini, dintre care una cu tripleți, vedeta are același corp sexy care a consacrat-o, așa cum se poate vedea în cele 10 fotografii sexy, din diverse etape ale vieții sale.

Foto: arhiva VIVA!

Citește și:

Cât au costat sandalele și accesoriile pe care Valentina Pelinel le-a purtat la cununie

Andreea Marin se operează. Intervenţia chirurgicală va avea loc în România

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter