Prima imagine cu chipul fiicei Adelinei Pestriţu. Zenaida Maria îi seamănă

Publicat pe

Prima imagine cu chipul fiicei Adelinei Pestriţu. De trei săptămâni Zenaida Maria le face viaţa mai frumoasă părinţilor săi. Este cuminte, frumoasă. Pentru prima dată, Adelina i-a arătat chipul public. 

Mulţi erau curioşi să o vadă pe Zenaida Maria. De trei luni a venit pe lume, dar Adelina nu a arătat-o până acum fanilor săi sau prietenilor din mediul virtual. Doar prietenii apropiaţi şi familia i-au văzut chipul.

Prima imagine cu chipul fiicei Adelinei Pestriţu. Zenaida Maria îi seamănăPrima imagine cu chipul fiicei Adelinei Pestriţu. Zenaida Maria îi seamănă

A venit acum momentul să o vedem! După spusele Adelinei, micuţa are ochii albaştri şi gene lungi.

„Doamne, e foarte bine. Apoi din patru în patru ore mănâncă. Ea doarme foarte mult. Îi place lăpticul de mamă, numai că adorme la sân. E foarte cuminţică şi foarte somnorilă. Îi place foarte mult să doarmă.”, a spus Adelina Pestriţu la Teo Show.

Virgil a fost foarte emoţionat la spital, chiar a şi plâns.

„Am ţinut-o numai în braţe pe Zeny. Mi-au spus doctorii să o las. Nu au fost momente în care să plângă foarte rău. „, a adăugat Virgil.

Foto: Captură TV, Facebook 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter