Alex Velea, coprezentator la "Acces Direct". Simona Gherghe l-a întâmpinat în platou

Publicat pe

Alex Velea, coprezentator la „Acces Direct”. Noua ediţie a emisiunii de la Antena 1 a debutat cu un decor nou, subiecte noi, dar cel mai aşteptat a fost coprezentatorul. Toţi erau curioşi, iar acum au aflat. Iată primele declaraţii ale acestuia!

Cântăreţul s-a declarat încântat de noua sa postură. Simona Gherghe l-a poftit în platou şi a anunţat cu zâmbetul pe buze că în această nou sezon vor prezenta împreună. Nimeni nu se aştepta ca artistul să accepte o asemenea provocare. El a făcut şi primele declaraţii în direct.

„Bună ziua! Sunt foarte emoţionat! M-am dat cu rimel înainte…”, a glumit Velea în platoul „Acces Direct”.

Chiar zilele trecute, prezentatoarea TV a făcut anunţul.

„Prieteni, am o veste bună! Peste doar câteva zile, ne vedem din nou, cu forţe proaspete. Din acest sezon, alături de mine, va mai fi cineva. Persoană importantă, nu spui cine:) Îmi doream de mult un partener de prezentare şi iată că, acum, împărtăşesc cu voi această veste. O să-i aflaţi numele, în zilele următoare. Vă dau doar un indiciu: e cineva care ştiu că vă place tare, cât şi mie, şi sunt convinsă că noua formulă o să vă surprindă şi-o să vă încânte 🙂 Abia aştept să începem! Revenim cu detalii, aşa că rămâneţi cu noi!', a scris Simona Gherghe pe una dintre rețelele de socializare.

Schimbări la 'Acces Direct'

Schimbări la 'Acces Direct' începând cu noul sezon. Simona Gherghe va avea un coprezentator, iar anunțul a fost făcut chiar de prezentatoarea TV de la Antena 1. Vedeta nu a dezvăluit încă cine este noul partener de emisiune, ci a oferit doar câteva indicii. Curiozitatea publicului este foarte mare, iar azi, 27 august, toţi au aflat. 

Foto: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter