Primele declaraţii ale Elenei Udrea după ce a pierdut unul dintre gemeni: "Aşa a vrut Dumnezeu!"

Publicat pe

Primele declaraţii ale Elenei Udrea după ce a pierdut unul dintre gemeni. S-a aflat în ziua de 28 martie faptul că sarcina fostului politician nu decurge foarte bine. A pierdut unul dintre gemeni şi suferă. Aceasta a oferit primele declaraţii despre momentul mai puţin plăcut prin care a trecut.

Elena Udrea a confirmat că a pierdut unul dintre gemeni. O veste îngrozitoare pentru fostul politician. Elena Udrea ar fi trebuit să se prezinte la un termen de judecată, într-un dosar în care este cercetată, ieri. Ulterior, avocatul Elenei Udrea, Veronel Rădulescu, a explicat pentru Libertatea.ro că documentația medicală depusă miercuri la completul de cinci judecători de la ICCJ, care dezbrate apelurile din dosarul Gala Bute, ar atesta că aceasta ar fi pierdut unul dintre gemeni. 

Se pare că sarcina evoluează normal după ce a pierdut unul dintre copii, după cum a declarat chiar ea. Se simte bine şi speră să fie totul în regulă în următoarele lui.

„Aşa a vrut Dumnezeu. A vrut să fie unul singur acum, aşa că sunt liniştită. Aşa cum a vrut să fac acest copil acum, când nu era prioritatea mea, când viaţa îmi era destul de complicată şi totuşi s-a întâmplat totul în nici o lună. Acum trebuie să stau în pat încă o perioadă pentru a preveni orice risc. Evident că nu am fost pregătită pentru un astfel de moment, învăţ lucrurile necesare în fiecare zi. Sarcina nu este ceva pentru care ai nevoie de doctorat, dar sunt situaţii pe care ştii să le previi ori la care să ştii cum să reacţionezi, aşa că m-am pus pe studiat.

Mă simt bine acum, sarcina evoluează normal după momentul în care am pierdut unul dintre copii. M-am simţit foarte bine la început şi cred că am exagerat cu efortul, ignorând recomandările medicilor, am călătorit, am cărat bagaje, am făcut mişcare. Medicii de aici s-au mirat de situaţia mea”, a spus Elena Udrea în exclusivitate pentru „Star Matinal”.

Elena Udrea se află în Costa Rica

Însărcinată pentru prima oară, la vârsta de 44 de ani, Elena Udrea a plecat din țară în Costa Rica, în urmă cu mai bine de o lună. Încă de la vremea respectivă a declarat că sarcina se află sub observație și că va trebui să meargă frecvent în Grecia, acolo unde se află medicii care o monitorizează.

Foto: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter