Radu Vâlcan a surprins pe toată lumea: ”Avem gemeni”. Imaginea care a stârnit controverse

Publicat pe de Diana Stamen

Radu Vâlcan și Adela Popescu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și în repetate rânduri au mai declarat că își doresc mai mulți copii. Alexandru le-a umplut inima de bucurie părinților săi de când a venit pe lume. O imagine a stârnit controverse pe social media, după ce Radu Vâlcan a făcut anunțul: 'Avem gemeni'.

Prezentatorul TV a postat pe una dintre rețelele de socializare o fotografie cu un mesaj, iar ceea ce scria pe imagine a stârnit multe controverse și semne de întrebare în rândul fanilor. 'Avem gemeni', a scris Radu Vâlcan, apoi a etichetat-o și pe Adela Popescu. Partea amuzantă este că Radu se referea la peștii pe care îi gătea, însă nu ar fi exclus ca Adela și Radu să ne pregătească o surpriză în viitorul apropiat, mai ales că aceștia își mai doresc o surioară sau un frățior pentru micuțul Alexandru.

Radu Vâlcan: 'Avem gemeni'

Radu Vâlcan: 'Avem gemeni'

Citește și: Dezvăluiri după 8 ani de relație. Cum l-a cucerit Adela Popescu pe Radu Vâlcan

Radu Vâlcan și Adela Popescu își mai doresc copii

'Nu-mi imaginez viaţa fără copil, fără copii pentru că vrem să continuăm. Mai vrem un frăţior sau o surioară pentru Alexandru. Este o altă etapă din viaţa noastră şi din viaţa oricărui părinte. Da, gemeni sau tripleţi (râde). Să fim linistiţi, să fim sănătoşi, în primul rând. Îmi doresc pentru toată lumea cu care intru în contact, mă bucur foarte tare să văd zâmbete', a declarat prezentatorul TV în urmă cu câteva luni.

Radu Vâlcan și Adela Popescu au împreună un băiețel, pe nume Alexandru. Micuțul a venit pe lume 11 iunie 2016, iar în acest an acesta va împlini 2 ani. Cei doi și-au unit destinele în anul 2015.

Citește și: Adela Popescu vrea să devină din nou mamă. Ce spune despre cel de-al doilea copil

FOTO: Instagram

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter