Primele imagini cu Carmen Brumă topless. Vedeta se mândreşte cu un aşa corp

Publicat pe

Carmen Brumă a pozat topless.  Vedeta duce de o bună perioadă de timp un stil de viaţă sănătos, urmează o dietă echilibrată şi face foarte mult sport. Se poate observa deoarece la 41 de ani are o siluetă de invidiat. A pozat fără prea multe haine şi a demonstrat că poarte concura cu tinerele de 20 de ani. 

La 41 de ani, Carmen Brumă ne arată că se poate! De multe ori, femeile la 40 de ani se neglijează, nu îşi mai îngrijesc corpul, sunt atente mereu doar asupra copiilor, iar ele trec pe planul doi. Vedeta ne demonstrează că putem să avem grijă de toate, şi de familie, şi de carieră, dar şi de corpul nostru.

Cu o alimentaţie sănătoasă şi foarte mult sport în aer liber, Carmen Brumă reuşeşte să arate splendid. Nu doar că are un abdomen tonifiat, ci şi musculatura frumos dezvolată. Tocmai pentru că are o siluetă de invidiat, vedeta a pozat topless.

În mai multe imagini postate în mediul online, vedeta apare fără sutien. În multe ipostaze este la piscină, se pare că a dorit să se bronzeze uniform.

Mulţi dintre urmăritorii său o susţin: „Superbă!”, iar alţii nu: „Pe fetele tinere și necăsătorite le mai înțeleg că își fac astfel de poze, dar o femeie de vârstă ei, căsătorită cu un copil și cu o carieră, nu voi înțelege niciodată de ce își pun astfel de poze pe facebook. Părerea mea…..”

Carmen Brumă: „Nicio dietă nu are termen de garanţie!'

Numele ei e sinonim cu abdomen cu pătrățele, alimentație sănătoasă și sport. Pentru că multe femei au găsit în ea un sfătuitor de nădejde, de câțiva ani studiază serios tot ce înseamnă stil de viață sănătos. Iată ce obiective și-a propus Carmen Brumă. S-ar putea ca acestea să te includă şi pe tine.

Foto: Facebook, Instagram

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista Viva
Revista Viva